Din guide til Roth IRA, del 1

Innholdsfortegnelse:

Din guide til Roth IRA, del 1
Din guide til Roth IRA, del 1

Video: Din guide til Roth IRA, del 1

Video: Din guide til Roth IRA, del 1
Video: Какого числа от 1 до 31, родился человек, такая у него и вся жизнь 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Sponsor: Prøv GotoMeeting med HDFaces i dag, gratis i 30 dager!

Hvis du er en vanlig på Money Girl podcast eller nettside, du vet at du skal spare for pensjonering. Men noen ganger virker det vanskelig å komme i gang fordi du må gjøre noen viktige beslutninger, for eksempel hvilken type pensjonskonto som skal brukes.

Dette er den første episoden i en 2-delt serie om Roth IRA pensjonskonto. I dag dekker vi hva det er, hvem kan ha en og tilbaketrekningsregler.

Så i del 2, finner du ut når du skal velge en Roth IRA, hvilke typer investeringer er en Roth ideell for, og hvor du skal få en.

Klikk her for å abonnere på den ukentlige Money Girl lyd podcast, er det gratis!

Hva er en Roth IRA?

For å lære mye mer om måter å spare penger og bygge rikdom, få en kopi av boken min Money Girl, det er smart å flytte til. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig på din favoritt bokhandel i utskrift eller som e-bok for din Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Få mer penger jente!

Det er et stort arkiv av tidligere artikler og podcaster hvis du skriver inn hva du vil lære om i søkefeltet øverst på siden. Her er alle de mange stedene du kan koble til med meg, lære mer om personlig økonomi, og spørg penger spørsmålet ditt:

  • Money Girl Newsletter
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Money Girl podcast på iTunes (det er gratis å abonnere!)
  • e-post: [email protected]

Klikk her for å registrere deg for gratis Money Girl Newsletter! Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: