Ja, du kan "un-Stale" mat: Hvordan lage dårlig mat godt igjen

Innholdsfortegnelse:

Ja, du kan "un-Stale" mat: Hvordan lage dårlig mat godt igjen
Ja, du kan "un-Stale" mat: Hvordan lage dårlig mat godt igjen

Video: Ja, du kan "un-Stale" mat: Hvordan lage dårlig mat godt igjen

Video: Ja, du kan "un-Stale" mat: Hvordan lage dårlig mat godt igjen
Video: Прохождение The Last of Us (Одни из нас) part 1 #1 Начало пути 2023, Desember
Anonim

Hvordan Un-Wilt Salat og andre grønnsaker

Du har forlatt salat i kjøleskapet i noen dager, og nå er det for visnet å bruke til en salat. Perk opp noe grønt (inkludert urter som koriander) ved å nedsenke det i en bolle med isvann (og 1 ss sitronsaft hvis det er spesielt visnet). La sitte i 5-10 minutter og det blir så godt som friskt.

Slik lager du informasjonskapsler tett igjen

Hvis du har sprø, foreldet informasjonskapsler, du vil gjøre deilig igjen, legg fuktighet tilbake i dem i form av damp, med dette trikset: Få en mikrobølge-sikker mikseskål og sett en liten kopp eller bolle eller vann i midten. Deretter omgir utsiden av vannskål med informasjonskapslene. Plasser en tallerken eller mikrobølgeovn på toppen av blandeskålen, deretter mikrobølgeovn til vannet begynner å dampe (ca. et minutt), og deretter i 30 sekunder etter det til kakene når ønsket mykhet.

Hvordan å un-Stale Potet Chips

Det er 2 a.m.-vet du hvor chipsene dine er? Ja, men dessverre har de vært der altfor lenge. Mikrobølgeovnen, som gjør brød til å mose, har motsatt effekt på potetgull. Bare gi dem en virvel i 30 sekunder på en glassplate. Vær forsiktig når du tar dem ut: de må kanskje kjøle seg litt før du kan spise dem.

Hvordan lage brød un-Stale

Så hvordan gjøre lager du brød frisk igjen? Bare våt fingrene og bla litt vann på toppen og sidene av brødet. Deretter pakkes i folie og varme i en forvarmet 250º ovn i 10 minutter. Det vil vare et annet måltid smaker friskt som nytt.

Slik lagrer du surkrem eller melk

Du trenger litt halv og halv eller melk med kaffe hver morgen, men i morges skjønte du at det begynte å utvikle den "lukkede" lukten. Den gode nyheten er at morgenkaffen din fortsatt kan bli frelst! Tilsett melk eller krem først på koppen, legg til en klype med natron og bland med en gaffel. Bakervarer vil nøytralisere melkesyren som forårsaker kremen til sur, og det er OK å drikke for en ekstra viktig kopp kaffe.

Hvordan å plumpe opp Stale Raisins

Sjarmerende rosiner eller annen tørket frukt? For å plumpe dem til perfeksjon, plasser dem en liten bakervarer med litt vann, dekk og bake i en forvarmet 325 ° F ovn i 6-8 minutter. Eller hell kokende vann over rosinene og la dem stå i 10-15 minutter.

For mer mat tips fra hele Internett, sjekk ut våre In the Kitchen Pinterest bord. Og ikke glem å registrere deg for vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook og Instagram!

Anbefalt: