Når skal du endre en vilje?

Innholdsfortegnelse:

Når skal du endre en vilje?
Når skal du endre en vilje?

Video: Når skal du endre en vilje?

Video: Når skal du endre en vilje?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim
Jeg mottok dette spørsmålet som en oppfølging til et Money Girl-nyhetsbrev om å skape en siste vilje:
Jeg mottok dette spørsmålet som en oppfølging til et Money Girl-nyhetsbrev om å skape en siste vilje:

Hvor ofte bør du redigere eller omskrive Viljen din? Og hvis du gjør endringer, hvordan sikrer du at den gamle versjonen ikke vil bli brukt hvis du går forbi?

Ikke får gratis Money Girl Newsletter? Registrer deg for pengene tips og råd!

SVAR:

Etter at du har opprettet en Will, er det lett å kaste det bort og glemme det. Men å ha en vilje med utdatert informasjon beseirer formålet med å ha en.

Slik endrer du en vilje

Det er 2 måter å forandre en vilje på. Du kan:

  • lag en codicil
  • skape en helt ny vilje

En codicil er et dokument som endrer en utført Will. Det kan legge til små bestemmelser eller helt tilbakekalle et flertall av det opprinnelige dokumentet. Den opprinnelige vilen forblir uendret bortsett fra hva codicil adresserer.

Å lage en codicil er et godt alternativ hvis du har relativt små endringer å gjøre, for eksempel å oppdatere navnet på din personlige representant eller legge til en bequest.

På den annen side tilbakekaller en ny Will noen tidligere Wills og codicils helt og erstatter dem. Hvis du har mange endringer for å lage eller allerede ha en eller flere codicils, er det bedre å skape en ny Vilje.

Å ha en konsolidert Will kan unngå en kjede av potensielt inkonsekvente dokumenter som kan skape forvirring eller vanskeligheter i deres juridiske tolkning.

Når du skal endre en vilje

Ideelt sett bør du vurdere din vilje hvert år. Men i det minste er det 6 livshendelser som burde få deg til å vurdere om en revisjon er nødvendig:

  1. Du blir gift eller skilt. Hvis din sivilstand har endret seg siden du sist signerte en Will, må du diskutere hvilke endringer som trengs for en advokat. En tidligere ektefelle kan potensielt bestride dokumentet.

  2. Du har nye familiemedlemmer. Hvis du har barn eller adopterer en, må du sørge for at Will gir dem riktig del av eiendommen din.

  3. Du har avdøde familiemedlemmer. Hvis din ektefelle eller noen som er navngitt i din vil dø, må du alltid vurdere den for å sikre at eiendommen din blir distribuert riktig.

  4. Du har en forandring i hjertet. Hvis du opprettet en Will for lenge siden, kan dine følelser og prioriteringer ha endret seg. Kanskje vil du helst gi den arvestykke diamantringen til niesen din i stedet for din søster. Eller kanskje du har gjenforent seg med en fortabt slektning som du vil inkludere.

  5. Din nettoverdi øker. Hvis du får en betydelig mengde rikdom, kan det endre hvordan du vil distribuere dine eiendeler. Rådfør deg med en advokat om å revidere din vilje og skape tillit til å redusere skattene som er på din eiendom etter din død.

  6. Du flytter til en annen stat. Siden eiendomsreglene og skattene varierer fra staten, må du vurdere din vilje når du går ut av staten.

Din vilje er et viktig dokument som påvirker hvordan dine kjære vil huske deg etter at du er borte. En av de beste gaver du kan gi dem, er å sørge for at alle dine juridiske og økonomiske papirer er i orden.

Så husk å gjennomgå Viljen din regelmessig og endre den når det trengs.

Andre artikler og ressurser du kanskje liker: Hvorfor du trenger å gjøre en vilje 4 juridiske dokumenter du burde få dem gratis! Wills og Estate Planning Juridiske dokumenter og skjemaer 25+ Beste Personal Finance og Productivity Tools Hva skjer med gjeld når du dør?

Ikke abonner på den gratis Money Girl podcast på iTunes? Klikk her for å abonnere!

Siste vil foto fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: