Hva å gjøre med en inntektsskatt refusjon

Innholdsfortegnelse:

Hva å gjøre med en inntektsskatt refusjon
Hva å gjøre med en inntektsskatt refusjon

Video: Hva å gjøre med en inntektsskatt refusjon

Video: Hva å gjøre med en inntektsskatt refusjon
Video: Hva er skatt? 2023, Desember
Anonim
Ifølge IRS, mottar mer enn 70% av skattebetalerne en inntektsskatt refusjon. Vil du tro at den gjennomsnittlige refusjonen forventes å være i nærheten av $ 2.800 i år? Det er en stor del av endringen! I dette innlegget vil jeg hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tilbakebetaling fra Uncle Sam.
Ifølge IRS, mottar mer enn 70% av skattebetalerne en inntektsskatt refusjon. Vil du tro at den gjennomsnittlige refusjonen forventes å være i nærheten av $ 2.800 i år? Det er en stor del av endringen! I dette innlegget vil jeg hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tilbakebetaling fra Uncle Sam.

Hvordan få din skatt refunderer den raskeste

Ok, la oss snakke refusjon. Først, litt overraskende nyheter: å få en stor skatt refusjon er ikke nødvendigvis en god ting. Det som vanligvis betyr, er at du har overbetalt skatter i løpet av året, og nå må regjeringen betale seg med deg. Du kan finne ut mer om dette, og hvordan du betaler den riktige mengden av skatter, i min episode om å redusere skattene dine. Men hvis du forventer en refusjon av skatt, vil du åpenbart få det så raskt som mulig. På den måten kan du sette den på jobb for deg tidligere enn senere. Den raskeste og sikreste måten å få din skattemessig tilbakebetaling på, er å sende din retur online, ved hjelp av e-fil. Jeg forteller deg mer om hvordan e-filen fungerer i et øyeblikk.

Hvis du sender en e-fil og ber om et direkte innskudd, mottar du sannsynligvis pengene dine på mindre enn ti dager. Men hvis du sender inn en avkastning og ber om et direkte innskudd eller en papirkontroll, kan det ta flere uker lenger. Plus du risikerer at skatteformularen din eller refusjonskontrollen kan gå seg vill eller bli stjålet. Hvis du ikke mottar tilbakebetaling, er det viktig at du gjør en forespørsel om det ved hjelp av IRS Refund Status Tool.

Hvordan filen din skatt returnerer elektronisk

Det er tre måter å arkivere selvangivelsen elektronisk på:

  1. Bruk din egen skatt programvare. De fleste skatteprogrammer inkluderer muligheten til å sende inn din retur via e-fil.

  2. Bruk en skatteforhandler. Du kan finne en autorisert e-fil skatt profesjonell ved å klikke gjennom en lenke på IRS hjemmesiden på irs.gov og skrive inn postnummeret ditt.

  3. Bruk "Free File" på IRS nettsiden. Du finner den på irs.gov/freefile.

Hvis du eller din families justerte bruttoinntekter er mindre enn $ 57 000 i 2009, kvalifiserer du deg for Tradisjonell Free File, som er IRSs gratis online skattepreparasjonsprogramvare. Det tar deg trinnvis gjennom en rekke spørsmål og fullfører skatteformularen din med dataene du legger inn.

Hvis din justerte bruttoinntekter er over $ 57 000, kan du fremdeles sende innlevering online på IRS-siden ved hjelp av Free File Fillable Forms, som er tomme elektroniske versjoner av papirformene. Du må velge riktig skjema og fylle ut det selv uten hjelp av programvare. Det betyr at du må være nøye med å sjekke matematikken.

Hvordan finne Skattehjelp

Hvis du har spørsmål og trenger hjelp med selvangivelsen, kan du finne gratis hjelp hos et lokalt IRS skattebetalingsassistentssenter. Gå til irs.gov for disse stedene og deres åpningstider. Lav og moderat inntekt skattebetalere kan kvalifisere for gratis skatt forberedelse tjenester gjennom frivillige programmer i mange lokalsamfunn. Finn ut mer på IRS-nettstedet (irs.gov) eller ved å ringe 800-TAX-FORM (800-829-3676).

Hva å gjøre med din skatt refusjon

Når du mottar tilbakebetaling, er det en gazillion ting du kan gjøre med det. Å ta en ferie, gå på en kjøpesenter, og kjøpe dyre flasker vin kommer umiddelbart i tankene, men jeg vedder på at du ikke vil bli overrasket hvis jeg forteller deg at det beste du kan gjøre med pengene, er å redde det. Det kan ikke være så mye moro som mange andre alternativer, men det vil sikkert gå langt for å forbedre din personlige økonomi. Her er mine anbefalinger for hva jeg skal gjøre med din tilbakebetaling av skatt i prioritetsordren:

  1. Legg det til nødfonden din. En av de viktigste forsvarene du har mot uventede utgifter eller tap av inntekt er et kuset beredskapsfond som tilsvarer minst seks måneders levetid. Hvis du ikke har et reservefond eller hvis det ikke er så stort som det burde være, må du sørge for at det er nummer én prioritet for din tilbakebetaling av skatt!

  2. Kjøpe helseforsikring. Hvis du ikke har helseforsikring, bør du vurdere å bruke din tilbakebetaling av skatt til å betale premier for en rimelig politikk, for eksempel en høyverdig plan. Det er den slags politikk som også gir deg muligheten til å åpne opp en skattefordelte helse sparekonto.

  3. Betal ned høyrente gjeld. Hvis du har minst et måneders levnadsutgifter som er lagret i et beredskapsfond, men også har dyre forbruksgjeld som kredittkort, butikkkort eller lønningsdagslån, kan du bruke skattefradrag til å betale dem ned.

  4. Fond en IRA. Hvis du ikke har en IRA, som står for Individuell pensjonsordning, bruk skattefradrag for å starte en. Du kan bidra opp til $ 5000 til en IRA i 2010, eller $ 6000 hvis du er 50 år eller eldre. Vær oppmerksom på at det er skattepålegg for å ta ut penger fra en pensjonskonto før fylte 59 år. Så vær sikker på å sette penger i en IRA først etter at du har opprettet et nødfond og er sikker på at du ikke trenger pengene.

  5. Fond en 529 utdanningssparingskonto. Hvis du sparer penger for din egen utdannelse eller barns, bør du vurdere å sette skattereduksjonen i en 529-plan. Fond i en 529 vokser helt skattefritt hvis du bruker dem på kvalifiserte utdanningskostnader. Du kan lære mer om 529s i et av mine tidligere innlegg og på SavingForCollege.com.

Mer Rask og Skitten Retur Tips

Hvis du konsekvent får store skattemessige tilbakebetalinger hvert år, må du sannsynligvis tilpasse inntektene dine, så mindre skatt blir trukket fra lønnsslippene dine.

Du kan til og med velge å dele opp refusjonen din og få den automatisk deponert i flere finansielle kontoer, som en IRA og en sparekonto, ved hjelp av IRS-skjema 8888. Hvis du bare vil ha pengene sendt til en konto, bruk bare direkte innskudd linje som er på det vanlige skatteskjemaet.

En viktig rask og skitten tips er at hvis du konsekvent får store skattemessige tilbakebetalinger hvert år, må du sannsynligvis tilpasse tilbakeholdelsen din, så mindre skatt blir trukket fra lønnsslippene dine. Bruk IRS Holdings Calculator til å hjelpe deg med å fullføre en ny Form W-4 og sende den til din arbeidsgiver. Husk at det ikke er en god ide å bruke en avkastning som en tvungen spareplan. Det er bedre å betale deg først med høyere lønnsslipp gjennom hele året. På den måten kan du spare beløpet du ellers betaler til regjeringen, og få interesse for det, i stedet for å låne det til Uncle Sam gratis.

Money Girl er 10 trinn til et gjeldfritt liv

Jeg vil takke alle som har lastet ned min nyeste lydbok, Money Girl, 10 trinn til et gjeldfritt liv. Lær hvor lett det er å komme seg ut av gjeld og holde seg ut av gjeld for godt. Du finner ut hvilke gjeld til å betale først, når du skal refinansiere, hvordan du øker kredittpoengene dine, reduserer kostnadene og mye mer. Ta kontroll over økonomien din og skape en sikrere fremtid. Få din kopi av Money Girl's 10 trinn til et gjeldfritt liv i dag på Audible.com eller i iTunes-butikken.

Flere ressurser:

Ofte stilte spørsmål om splittelse Federal Income Tax Refunds Form 8888, Direkte innskudd av refusjon til mer enn én konto "Hvor er min refusjon?" Gratis fil IRS-publikasjon 910, Guide til gratis skatteservice Ti måter IRS kan hjelpe deg i person

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: