Hva er den nye kjøretøyets salgsavdrag?

Innholdsfortegnelse:

Hva er den nye kjøretøyets salgsavdrag?
Hva er den nye kjøretøyets salgsavdrag?

Video: Hva er den nye kjøretøyets salgsavdrag?

Video: Hva er den nye kjøretøyets salgsavdrag?
Video: Как красить Седые Волосы! Окрашивание Седины! Уроки! 2023, Desember
Anonim
Image
Image

I dette showet skal jeg diskutere New Vehicle Sales Tax Deduction - en skattepause som er tilgjengelig for de fleste biler kjøpt etter 16. februarth av 2009.

Hva er New Vehicle Sales og Excise Tax Fradrag?

Min anbefaling er ikke å kjøpe en ny bil bare på grunn av et skatteincitament. Ikke la det føre deg til en avtale som du ikke trenger eller egentlig ikke har råd til. Du bør heller ikke bryte ned og kjøpe et nytt kjøretøy, når du kjøper en brukt, kan det være et smartere alternativ. Med andre ord, ikke bruke tusenvis flere på et nytt kjøretøy, i stedet for å kjøpe en god kvalitet brukt, bare for å spare noen få hundre dollar på skatter. Virkningen av beslutningen ville være høyere månedlige innbetalinger og kanskje mer rentekostnad hvis du må forlenge lengden på et lån for å gjøre det rimeligere på en månedlig basis. Fradrag eller ingen fradrag, alltid handle klokt for kjøretøy og røverkjøp for best mulig avtale.

Men hvis du er fast bestemt på å kjøpe et nytt kjøretøy, sørg for å dra nytte av skattefradrag ved å fullføre kjøpet ditt før utgangen av 2009. Hvis du allerede kjøpte et kvalifiserende kjøretøy etter 16. februarth i år, og inntekten din er under grensen jeg nevnte for din arkivstatus, ikke glem å ta fradraget på 2009-avkastningen og spar penger på dine skatter.

administrative

Takk til alle som er lastet ned Money Girl er 10 trinn til et gjeldfritt liv. Få din kopi i dag på Audible.com, Amazon.com og i iTunes-butikken. Det er en fin måte å støtte podcasten på og få på vei til en bedre økonomisk fremtid.

Jeg er glad du lytter. Chi-Ching, det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv.

Flere ressurser:

Salgsskatt og gebyravdrag for nye kjøretøykjøp Bilforsikring og avgiftsfradrag: Spørsmål og svar

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: