Hva er en IRA-CD?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en IRA-CD?
Hva er en IRA-CD?

Video: Hva er en IRA-CD?

Video: Hva er en IRA-CD?
Video: Traditional IRA explained | A quick explanation of the Traditional IRA and rules 2023, Desember
Anonim
Image
Image

av Laura Adams

En Money Girl-lytter som heter Evan, sier:

"Din bok, Money Girl's Smart Moves til å vokse rik, og ukentlig podcast har hjulpet meg med å få min økonomi sammen. Men jeg er fortsatt forvirret om IRA-CDene som mange banker tilbyr. Hvordan sammenligner de med vanlige IRAer?"

I denne episoden vil jeg fortelle deg om en IRA-CD skal være en del av pensjonsplanen din og gi 4 tips for å kjøpe CDer.

Sponsor: Denne episoden er hentet av Warby Parker briller. Få boutique-kvalitet, klassisk utformet briller på revolusjonerende priser. For en gratis HomeTryOn av fem stilige rammer etter eget valg, pluss spesiell fremskyndet levering, gå til warbyparker.com og bruk kode: PENGER.

Klikk her for å abonnere på den ukentlige Money Girl lyd podcast-det er GRATIS!

Hva er en individuell pensjonsordning (IRA)?

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Freeway exit tegn fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: