Hva er en enkel IRA eller 401 (k) pensjonsplan?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en enkel IRA eller 401 (k) pensjonsplan?
Hva er en enkel IRA eller 401 (k) pensjonsplan?

Video: Hva er en enkel IRA eller 401 (k) pensjonsplan?

Video: Hva er en enkel IRA eller 401 (k) pensjonsplan?
Video: Romvesener - UFOer - Hva om varslerne forteller sannheten..? 2023, Desember
Anonim

En av fordelene med å være selvstendig næringsdrivende er at du får ekstra fordeler fra Internal Revenue Service for å hjelpe deg med å spare for pensjonering. Ved å sette opp en pensjonsplan for virksomheten din, kan du legge til side flere penger, gir deg ekstra skattefradrag, og kan hjelpe deg med å tiltrekke seg og beholde verdifulle ansatte.

En av pensjonsplanene som er tilgjengelige for en liten bedrift kalles en enkel plan. Uansett om du driver en bedrift med ansatte eller er selvstendig næringsdrivende og arbeider selv fullt eller deltid, forteller jeg deg hva du trenger å vite om å bruke en enkel å dyrke et sunt pensjonsnestegarn.

Hva er en enkel pensjonsplan?

Hvis du liker disse tipsene, vil du elske min prisbelønte nye bok Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Vi gir deg selv to gratis kapitler fra boken for å prøve på SmartMovesToGrowRich.com!

Få mer penger jente!

Det er et stort arkiv av tidligere artikler og podcaster hvis du skriver inn hva du vil lære om i søkefeltet øverst på siden. Her er alle de mange stedene du kan koble til med meg, lære mer om personlig økonomi, og spørg penger spørsmålet ditt:

  • Money Girl Newsletter
  • Money Girl Personal Finance Group på LinkedIn.
  • Money Girl podcast på iTunes
  • E-post: [email protected]
  • Voicemail: 206-333-1610

Flere ressurser: Publikasjon 4222, 401 (k) Planer for små bedrifter Publikasjon 560, Pensjonsplaner for små bedrifter (SEP, SIMPLE og kvalifiserte planer) Publikasjon 4334, SIMPLE IRA Planer for små bedrifter Vanlige spørsmål om enkle IRA-planer Å sette opp en enkel IRA: Fullfør Form 5304 eller Form 5305 Slik setter du opp en SIMPLE 401 (k): Ta kontakt med en bank eller fond for å komme i gang

Myntbank og amerikanske dollar fra Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: