Hvilke investeringsutgifter kan du trekke fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke investeringsutgifter kan du trekke fra?
Hvilke investeringsutgifter kan du trekke fra?

Video: Hvilke investeringsutgifter kan du trekke fra?

Video: Hvilke investeringsutgifter kan du trekke fra?
Video: The EXCRUCIATING Anatomy of Bowel Obstructions 2023, Desember
Anonim

Dagens emne spør: Kan du trekke fra en shredder?

En lytter, kalt Charles, ringte inn med dette spørsmålet:

Dette er Charles E. fra White Plains, New York, og jeg lyttet bare til episoden din om hva du skal beholde og hva du skal kaste bort og på slutten nevner du å kutte alt. Ville noe som en high-end shredder være noe som ville være fradragsberettiget? Tusen takk for en flott podcast.

Takk for spørsmålet, Charles. Visste du at papirmagasinet ble oppfunnet i 1909 av en fellow New Yorker fra Horseshoe kalt Abbot Low? Vel, det var, og hvis du noen gang får det spørsmålet i et spill med Trivial Pursuit, har du svaret.

OK, før jeg hopper inn i å svare på spørsmålet ditt, vil jeg klargjøre et poeng. I forrige ukes episode nevnte jeg å kutte bare de økonomiske dokumentene som det ikke er nødvendig å henge på. Det er mange dokumenter du definitivt trenger å beholde, så ikke kutte alt!

Og nå videre til svaret på spørsmålet.

Svaret er "kanskje".

Skatteforutsetninger er fradragsberettigede

IRS tillater kostnaden for skatteregningsavgift å bli trukket som en spesifisert fradrag på Schedule A i året honorarene faktisk ble betalt.

For å få en skattefordel ved å spesifisere, må summen av de ulike spesifiserte fradrag være større enn 2% av den justerte bruttoinntekten. For de fleste er å eie et hjem det som gjør at det er verdt å trekke fradrag.

Hvis du angir fradrag på Schedule A, og du har betalt avgifter for avgifter til skatt i 2007 for å forberede 2006-avkastningen, kan du trekke dem fra på 2007-avkastningen.

Nå, la oss se om en shredder teller som en skattesats. I publikasjon 529 angir skattemyndighetene at skattemessige premieavgifter inkluderer kostnaden for skatteprep-programvare, skattemessige publikasjoner, avgifter betalt for elektronisk arkivering, og selvfølgelig avgift betalt til en profesjonell skatteforhandler. Hmmmmm. Ingen shredder der.

Investeringsutgifter er fradragsberettigede

Men kanskje er vi ikke så heldige ennå. Som skatteprovisjonsavgifter kan investeringsrelaterte utgifter også trekkes fra på Plan A som spesifiserte fradrag. Så la oss se om en shredder kjøpt og pleide å kutte investeringsdokumenter kan telle som en investeringskostnad. IRS-publikasjon 529 sier at investeringskostnader inkluderer ting som datautstyr og annet utstyr som brukes til å administrere investeringer, investeringspublikasjoner, kontorlig hjelp pleide å ta vare på investeringer, innkvarteringsgebyrer for leieavgifter, økonomiske rådsavgifter, varetilførselsgebyrer for IRA hvis de er fakturert og betalt utenfor din IRA, og andre investeringskostnader.

Så hvis du har investeringer og vurderer shredderen din å være en investeringsrelatert utgift og bruke den til å kutte investeringsrelaterte dokumenter, ser det ut til at det kan beskrives som en investeringsrelatert utgift. Som en generell tommelfingerregel kan varer som koster mindre enn $ 100 kostnadsføres i stedet for avskrivet. Så hvis du kjøpte en daglig kontormøbler som var relativt billig, kunne du trekke den ut som en kostnad i stedet for å avskrive den. Hvis du kjøpte en kostbar shredder eller bare foretrekker å avskrive den, kan du trekke av avskrivningene som begynner i året du kjøpte den.

Men hvis du noen ganger bruker din trofaste shredder for personlige snarere enn investeringsårsaker - si å kutte bilder av ex-din, så kan du trekke bare investeringsbruken av shredderkostnaden.

Og husk, det er et poeng, hvis du ikke spesifiserer fradrag. Summen av dine diverse avdrag skal være større enn 2% av den justerte bruttoinntekten din for å få en skattefordel fra elementering.

Loven om avtagende retur

Og her er en siste tips: Virkeligheten er at du kan kjøpe en anstendig shredder for under $ 50, så tiden du bruker å finne ut om du er kvalifisert til å trekke fra det, kan ikke være verdt det.

Så her håper du at skatteoppgjøret ditt går jevnt og du maksimerer fradragene dine! Og nå er det tid for dagens bokavgivelse. I dag vinner Charles en kopi av 100 beste aksjer du kan kjøpe 2008 av john slatter Gratulerer, Charles, og takk igjen for spørsmålet. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Som alltid er alles situasjon annerledes, så sørg for å konsultere en skatte- eller finansrådgiver før du tar viktige økonomiske beslutninger. Denne podcasten er kun til utdanningsformål og er ikke ment å være en erstatning for å søke personlig, faglig rådgivning.

Send dine spørsmål eller kommentarer til [email protected]. Og vennligst ta Money Girl listener undersøkelsen lagt ut på min nettside på Quickanddirtytips.com. For å ta det, klikk på gullboksen som sier "Ta 5."

Takk for at du lyttet!

Relaterte linker:

  • IRS-publikasjon 529, Diverse fradrag
  • IRS-publikasjon 550, investeringsinntekter og -kostnader

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: