Hvilke kontoer øker kredittpoengene dine?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke kontoer øker kredittpoengene dine?
Hvilke kontoer øker kredittpoengene dine?

Video: Hvilke kontoer øker kredittpoengene dine?

Video: Hvilke kontoer øker kredittpoengene dine?
Video: Kredittkort - er det smart å bruke penger man ikke har? 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Q. Jeg vil kjøpe et hjem, men min kreditt score er for lav. Min kredittrapport viser en sen betaling; Det er imidlertid en feil, og jeg får den rettet. To forskjellige långivere fortalte meg at min kreditt ville bli bedre hvis jeg hadde en eller to åpne kredittlinjer. Jeg har et billån - hvorfor er det ikke nok?

A. Å ha en feil på kreditt rapporten vil sikkert skade din kreditt-det er derfor å sjekke rapporten på annualcreditreport.com med jevne mellomrom er svært viktig. Etter at sen betaling er fjernet, bør du se at kredittpoengene dine går opp.

En annen faktor som bestemmer kreditt score er antall og typer kontoer du har. Her er de to typer kredittkontoer:

  1. Revolverende gjeld: En avtale om maksimalt lånebeløp på et produkt som et kredittkort, varehus eller kredittkort. Du får en kredittgrense og kan bruke et hvilket som helst beløp av det så lenge du foretar minimum månedlige utbetalinger. Revolverende gjeld har ingen lånefrist eller endelig forfallsdato.
  2. Avdragsgjeld: En avtale for et bestemt lånebeløp på et produkt som et boliglån, billån eller studielån. Du mottar hele beløpet på forhånd med betingelsen om at du foretar regelmessige utbetalinger til den opprinnelige lånebeløpet og renten er betalt i sin helhet.

Å ha begge typer (og gjøre betalinger i tide) vil øke kredittpoengene dine fordi det gir deg en rikere kreditthistorie og viser at du kan håndtere ulike typer kreditt på en forsvarlig måte.

Kontakt penger jente!

Jeg elsker å høre fra lesere og lyttere! Du kan følge meg eller legge inn spørsmål på Twitter og Facebook. Abonner på mitt gratis nyhetsbrev for mer eksklusive tips og triks eller et rikere liv.

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: