Rikdom Secret # 1 for Begynnelse Investorer

Innholdsfortegnelse:

Rikdom Secret # 1 for Begynnelse Investorer
Rikdom Secret # 1 for Begynnelse Investorer

Video: Rikdom Secret # 1 for Begynnelse Investorer

Video: Rikdom Secret # 1 for Begynnelse Investorer
Video: ЧЕРНОГОРИЯ 🇲🇪. Будва или Котор? Пляжи по 120€. Большой выпуск 4K. 2023, Desember
Anonim

Dagens emne er rikdom hemmelig # 1 for begynnelsen investorer. Da jeg var ferdig med college, som mange grader, ble jeg belastet med studentgjeld, og jeg var veldig, veldig ivrig etter å betale den. Det føltes som en vekt på skuldrene mine. Jeg var begeistret for å begynne å tjene en lønn på heltid da jeg var ferdig med skolen. Som student var jeg vant til å leve med svært lite penger, og jeg fortsatte å leve på denne måten da jeg begynte å jobbe. Jeg bodde godt under min måte og betalte ut studielånene mine så fort jeg kunne. Etter at jeg betalte dem, fortsatte jeg å leve under min måte og var spent fordi jeg kunne investere forskjellen. Jeg var i stand til å tjene penger på to måter, fra mitt eget arbeid og også fra å investere.

Tilbring mindre for å tjene mer

Forskjellen mellom det du tjener og hva du bruker er din gylne gås. Det er din spak. Det er pengene du har til disposisjon for å spare og investere. Det kan virke helt åpenbart, men rikdom hemmelig # 1 for begynnelsen investorer er å bruke mindre enn du tjener. Konsekvent å bruke mindre enn du tjener er den viktigste økonomiske vanen å utvikle for å oppnå rikdom. Det er det første skrittet for å skape økonomisk overflod i livet ditt. Noen mennesker tar aldri dette første skrittet. Med så lett tilgang til kredittkort, kan mange ikke motstå fristelsen til å overføre. De finner at det er alltid mer måned igjen på slutten av pengene sine. De kommer inn i gjeld og blir veid ned med månedlige kredittkortregninger. Men ikke la dette være deg! Du kan sette deg bort fra mengden ved å gjøre forskjellen mellom det du tjener og hva du bruker så stort som mulig. Og hvis spaken ikke er så stor som du ønsker å være akkurat nå, har du to enkle valg: Du kan tjene mer eller bruke mindre. Men jeg sier hvorfor ikke gå for begge? Er det en måte du kan øke din inntekt på? Kan du be om en høyning? Kan du måneskinn? Kan du ta noen strategiske tiltak for å utvide virksomheten din? Og hvis du bruker $ 5 om dagen på en Starbuck's Frappuccino og en scone, hvorfor ikke kutte kaloriene og koffein, og hold $ 5 i stedet? At $ 5 per dag er $ 150 i måneden, som er $ 1800 per år. Det legger til! Og det er etter skatt. Hvor mange timer tok det deg å tjene de $ 1800 etter skatt? Hvilke utgifter kan du redusere for å investere mer penger i din egen økonomiske fremtid? Kan du bytte til en billigere mobiltjeneste? Kan du spise ute bare litt mindre?

Betal deg først

En viktig strategi du kan bruke til å leve innenfor dine midler er å "betale deg først". Med pengene du tjener, betaler deg selv et visst beløp hver måned for din egen sparing og investering. Ta 10% (eller mer hvis du kan) av toppen av det du tjener og lagre, og bruk resten for dine levekostnader. Hvis du har høy rente kredittkort gjeld, sett noen konkrete mål å betale det ned. En måte å holde motivasjon og forberede deg på neste trinn er å øke din økonomiske IQ og utdanne deg selv om å investere. Etter at du har nedbetalt din høyrente gjeld, vil du opprette et beredskapsfond tilsvarende tre til seks måneders levekostnader. På det tidspunktet kan du skape en virkelig spennende overgang: fra sparer til investor. I stedet for å spare penger hver måned for å betale ned gjeld eller bygge opp nødhjelpsfondet, får du pengene til å investere. Så kom deg i posisjon og utvikle tankegangen til en investor. Invester i å utdanne deg selv om velstandsbygging ved å lese bøker og snakke med folk som er økonomisk vellykkede. Hvis du vil bli rik, studer deretter rikdom og legg det du lærer i handling. Forretningssuksessekspert Jim Rohn setter det på denne måten: "Formell utdanning vil få deg til å leve; Selvutdannelse vil gjøre deg til en formue. "Jeg elsker absolutt dette sitatet!

administrative

I dag gir jeg bort to eksemplarer av Jim Rohns 7 Strategier for rikdom og lykke. Ukens vinnere er Jason i Falls Church, Virginia og Linda M. Gratulerer, Jason og Linda! Sjekk e-posten din for instruksjoner. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Hvis du har et spørsmål eller en kommentar, send den til [email protected]. Og mens du er på QuickAndDirtyTips.com, vær så snill å ta et øyeblikk for å sjekke Money Girl publikumsundersøkelsen. Jeg vil virkelig sette pris på det! Money Girl er en del av Quick and Dirty Tips-nettverket. Ta en titt på Modern Manners Guy podcast for å få tips for et mer høflig liv. Takk for at du lyttet!

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: