Tips om hvordan du betaler for college

Innholdsfortegnelse:

Tips om hvordan du betaler for college
Tips om hvordan du betaler for college

Video: Tips om hvordan du betaler for college

Video: Tips om hvordan du betaler for college
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2023, Desember
Anonim

Jeg forteller deg mer om et øyeblikk, men først fikk jeg en stor e-post fra William, som sa:

Det er nesten den tiden på året når studenter setter opp på Ramen-nudler, strammer belter og griser tennene i et år med hengiven studie. Det er også på tide å begynne å finne ut måter å finansiere dette fryktelige traumer på. Fordi jeg valgte den høyt verdsatte og godt betalte karrieren til videregående vitenskapslærer, vil jeg ikke kunne betale mine lån så raskt som andre fagfolk. Hvilke typer lån, tilgivelse av lån, studiestøtte, skattekreditter eller andre gryter du har på ermet?

Takk William! Enten du er en ung student eller en erfaren profesjonell som har bestemt deg for å gå tilbake til skolen, blir du akseptert i et bra program, er bare halvparten av kampen - den andre halvdelen finner ut hvordan du betaler for det!

Tips # 1 Bruk gaver og arbeidsgiverundervisning

Så la oss starte med den mest åpenbare måten å redusere kostnadene for utdanning - få noen andre til å betale for det! Hvis du har familie eller en arbeidsgiver som er villig til å betale for hele eller en del av din opplæring, anser deg selv veldig heldig. Hvis du planlegger å bli ansatt mens du går tilbake til skolen (som jeg gjorde da jeg gikk for min MBA), ta kontakt med din arbeidsgiver om din kvalifisering til undervisningsgodtgjørelse.

Tips # 2 Lagre til en 529 Plan

Hvis du eller et familiemedlem skal finansiere hele eller deler av undervisningen, er tips nummer to for å spare penger i en 529-plan. En 529 er en skattebegunstiget konto som er blitt den mest populære måten å spare på for høyere utdanning. Bare vær sikker på at skolen du vil delta er kvalifisert til å akseptere 529 midler. Alle kan bidra til og dra nytte av en 529; Det er ingen inntekt eller aldersbegrensninger plassert på 529 bidragsytere eller studenter som bruker midlene. I tillegg er det ingen årlig grense for hvor mye du kan bidra. Fond i en 529 er kun skattlagt hvis uttak fra kontoen overstiger det totale beløpet av utdanningskostnadene dine. Kvalifiserte utgifter inkluderer undervisning, gebyrer, bøker, forsyninger og utstyr som kreves for kurs. For 2009 og 2010 er kostnaden for datautstyr, teknologi og internettilgang også inkludert når den brukes av studenten som er mottaker av 529 planmidler. For mer info, se på vis nummer 108 som dekket 529s mer detaljert. Jeg vil inkludere en lenke på bloggen på moneygirl.quickanddirtytips.com til et praktisk 529 plan sammenligningsverktøy samt et oppslag verktøy for 529 kvalifiserte skoler.

Tips # 3 Få Federal Student Financial Aid

Tips nummer tre er å søke om føderal student økonomisk hjelp. Det kan komme i form av et lån, stipend, fellesskap eller arbeidsstudie. Du må søke om økonomisk hjelp før du går på skole eller mens du er en nåværende student. Som William nevnte i sin e-post, er det noen omstendigheter der du kan få hjelp med å betale eksisterende lån i form av tilgivelse av lån. Det er da regjeringen kansellerer eller betaler av hele eller en del av studentgjeld i bytte for frivillig arbeid, militærtjeneste, regjeringsarbeid, lovarbeid, undervisning eller for eksempel helsetjenester i bestemte lokalsamfunn. I noen tilfeller er et tilgitt lån utelatt fra din skattepliktige inntekt. Det er hundrevis av programmer tilgjengelig, så jeg vil henvise deg til låneforlengelsesavsnittet på finaid.org, som er et prisbelønt nettsted fullpakket med informasjon og verktøy relatert til studiestøtte.

Selv om du tror du tjener for mye til å kvalifisere for studiestøtte, anbefaler jeg at du sender inn en søknad uansett. Du kan oppleve at du har flere alternativer enn du trodde. Send regjeringens online gratis søknad om føderal studenthjelp på fafsa.ed.gov. Du kan søke på forhånd før du er offisielt akseptert i en skoles program.

Tips # 4 Få skolehjelp

Hvis du ikke kvalifiserer for føderalt studenthjelp, er tips nummer fire å spørre skolen din hvis de tilbyr noen form for økonomisk hjelp. Ta kontakt med institusjonens direktør for økonomisk hjelp raskt, fordi disse mulighetene vanligvis blir distribuert på først til mølle.

Tips # 5 Få billig privat finansiering

Hvis du ikke kan få noen form for hjelp, eller du trenger å låne et ekstra beløp til fots din utdanning regning, tips nummer fem er å vurdere billig privat finansiering. Det er et voksende nettverksnettverk på TuitionU.com som introduserer studenter til et fellesskap av unike og billige finansieringsalternativer som peer-to-peer-utlån, non-profit kredittforeninger, sponsorer, veldedige givere, samt tradisjonelle långivere.

Tips # 6 Gjør krav på amerikansk mulighetskattkreditt

Nå, tilbake til å spare penger på bekostning av undervisning. Tips nummer seks er å senke skattene dine ved å ta en ny utdanningsfordel kalt American Opportunity Tax Credit. Det endrer det som pleide å bli kalt Hope Credit, og gjør det tilgjengelig for flere skattebetalere. Inntektsrammer for å kvalifisere har blitt økt til $ 90 000 for singler og $ 180 000 for de som registrerer skatter i fellesskap. Kreditten betaler opptil $ 2500 for opplæring og relaterte utgifter, for eksempel bøker, rekvisita og utstyr du kjøper i 2009 og 2010. Den amerikanske Opportunity Tax Credit er også delvis refundert, noe som betyr at selv om du ikke skylder noen skatt, kan du likevel få en del av din kvalifiserte kreditt som en skattemessig tilbakebetaling. Du hevder det ved å sende inn IRS-skjema 8863 med selvangivelsen.

Tips # 7 Ta opplæringen og gebyrene Skatteduksjon

Tips nummer syv er å ta undervisningsavgift, som kan redusere din skattepliktig inntekt med så mye som $ 4000. Dette fradraget er for kostnaden for innmelding og kursrelaterte bøker, rekvisita og utstyr. Du kan ta det selv om du ikke spesifiserer fradrag på selvangivelsen din, men det er inntektsrammer for kvalifisering - $ 80 000 for singler og $ 160 000 for gifte par arkivering i fellesskap. Du krever undervisningsavgift ved å sende inn IRS-skjema 8917. Men vær oppmerksom på at du ikke kan ta dette fradraget dersom du også krever en utdanningsskatt i samme år. Du må velge å ta enten fradrag eller kreditt for utdanningskostnader - IRS tillater deg ikke å fordoble skattefordelene. Skattekreditt tilbyr vanligvis mer skattebesparelser enn skattefradrag. Beregn dine skatter begge veier, og velg deretter alternativet som senker skattene dine mest.

Tips nr. 8 Ta studielånsrenteavdrag

Og mitt siste tips, nummer åtte, gjelder når du begynner å betale et studielån. Det er et skattefradrag du har lov til å ta for renten du betaler på studielånene dine hvert år - ja, det kalles studentlånets rentebeløp. Det kan redusere din skattepliktig inntekt med så mye som $ 2500. Du er kvalifisert til å kreve fradrag dersom din justerte inntekt ikke overstiger $ 70.000 eller $ 145.000 hvis du er gift og sender en felles avkastning. Du kan ta studielånets rentefradrag selv om du ikke spesifiserer fradrag ved avkastningen. For å hevde det, skriv bare inn det tillatte beløpet på selvangivelsen din - det er ikke et eget skjema som du må sende inn. Finn et regneark i IRS-skjemaet 1040 eller Form 1040A for å hjelpe deg med å finne fradraget.

William, jeg håper det er nok gullpotter for å få deg til å tenke på alle de mange måtene å få prisen på å få en god utdanning mer overkommelig! Hvis ikke, kan du alltid prøve å få mest mulig ut av tilbakekjøpene i læreboken med denne raske tipsen til meg.

Og jeg har en hel episode viet til økonomiske tips for nyutdannede, så vær så snill å sjekke det ut.

administrative

Hvis du har et pengespørsmål, send det til meg på [email protected].

Jeg er glad du lytter. Chi-Ching, det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv.

Flere ressurser:

https://www.savingforcollege.com

529 Støtteberettigede institusjoner

IRS-publikasjon 970 - Skattefordeler for utdanning

Lifetime Learning Tax Credit

Konsolidere studielån - Money Girl Podcast 124

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: