Tips for å skape langsiktig rikdom med eiendomsmegling

Innholdsfortegnelse:

Tips for å skape langsiktig rikdom med eiendomsmegling
Tips for å skape langsiktig rikdom med eiendomsmegling

Video: Tips for å skape langsiktig rikdom med eiendomsmegling

Video: Tips for å skape langsiktig rikdom med eiendomsmegling
Video: Расположите денежную жабу напротив входной двери. Трехлапая жаба особый талисман для финансов 2023, Desember
Anonim

Dagens tema er tips for å skape langsiktig rikdom med fast eiendom. For flere år siden, da bestefaren min døde, så jeg påstanden fra hans bode. Ved utgangen av livet i den modne alderen på nesten 90 år, hadde de fleste av hans pensjonsbesparelser blitt brukt. Hvor var hans rikdom da han døde? I hans Westport, Connecticut hus, som han og min bestemor eide i mer enn 40 år. I løpet av sitt arbeidsliv som kjemisk ingeniør og senere etter at han ble pensjonert, jobbet hans hus stille og roende - skutt sammen og genererte betydelig egenkapital over tid. Læren å ta bort fra denne lille historien er enkel og veldig viktig: Over tid går eiendommen opp i verdi, og på lang sikt kan det gå mye! Selv om forståelsen har bremset nylig i USA, kan eiendomsmegling på lang sikt være en kraftig formuebyggingsstrategi. Som det gamle ordtaket sier, "Ikke vent å kjøpe eiendom; kjøp eiendom og vent."

Hvorfor eiere et hjem

Huseiere har i gjennomsnitt høyere nettoverdier enn leietakere. Ifølge US Federal Reserve undersøkelse av forbrukerfinansieringen er den gjennomsnittlige nettoverdien til leietakere $ 54 000, men husholdningenes gjennomsnittlige nettoverdi er $ 625 000! (1) Mer enn 11 ganger mer. Hvis du ikke allerede eier ditt eget hjem, bør du vurdere å gjøre det til et mål å kjøpe en. Det er lettere enn du kanskje tror. Det finnes mange låneprogrammer som gjør det mulig for lave (og i noen tilfeller selv ikke) nedbetaling for boligkjøpere. Og husk, du trenger ikke nødvendigvis å bo i hjemmet du kjøper. Hvis du bor i et dyrt område og ikke har råd til eller ikke vil kjøpe det, bør du vurdere å kjøpe et hjem i en annen by hvor prisene er lavere, leien og økonomien er sterk, og befolkningen vokser. Lei huset ut ved hjelp av en god eiendomssjef. År nedover veien, etter at det er verdsatt, kan du selge det eller refinansiere det ved hjelp av en utbetalingsfinansiering for å frigjøre midler som du kan bruke som en forskuddsbetaling på et annet hjem. [AdMiddle] Hvis du allerede eier ditt eget hjem, bør du vurdere å sette et fremtidig mål for å kjøpe en annen. Du kan flytte inn i det og leie ut ditt første hjem. Når det gjentas, kan dette være en solid velferdsstrategi, spesielt hvis du bor i et område hvor leien er høy nok til å dekke boliglånet og andre kostnader ved å eie eiendommen.

Som alltid er alles situasjon annerledes, så det er en god ide å konsultere en skatte- eller finansrådgiver. I dag gir jeg bort en annen kopi av Investering i fast eiendom av Gary Eldred, en utmerket bok om eiendomsinvesteringer. Hvis du har sendt meg en e-post eller lagt ut på bloggen, ble du automatisk angitt i giveaway. Og vinneren er Adam i Cambridge, Massachusetts. Gratulerer, Adam! Sjekk e-posten din for instruksjoner. For neste ukes bok giveaway, har jeg et trivia spørsmål. Den første personen som ringer eller e-poster meg med det riktige svaret, vil vinne neste ukes bok. Her er spørsmålet: Hvilke tre stater i USA blir den raskeste? Send svaret ditt til [email protected]. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Hvis du har et øyeblikk, vil jeg virkelig sette pris på om du vil legge inn en anmeldelse på iTunes. Og en stor takk til de av dere som allerede har lagt ut en! Money Girl er en del av Quick and Dirty Tips-nettverket. Sjekk ut de andre nyttige hurtig- og skitne tips-podcaster som Legal Lad, og The Mighty Mommy. Takk for at du lyttet! referanser

1. "Nylige endringer i amerikanske familiefinansier: Bevis fra 2001 og 2004 Undersøkelse av forbrukerfinansier", Bucks, Kennickell og Moore. Federal Reserve Bulletin, vol. 92 (februar 2006). Den gjennomsnittlige familieverdien er $ 54,100 for leietakere og $ 624,900 for villaeiere. Median (eller mellom) familieverdien er $ 4 000 for leietakere og $ 184 400 for villaeiere.

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: