Tips for å velge en skattemelding

Innholdsfortegnelse:

Tips for å velge en skattemelding
Tips for å velge en skattemelding

Video: Tips for å velge en skattemelding

Video: Tips for å velge en skattemelding
Video: 🔟 Side Hustles (for Introverts) Finding Extra Income to Pay Off Debt 2023, Desember
Anonim

Forberede din egen selvangivelse kan være en tidkrevende og hårdrakkende opplevelse. Så la oss komme helt nede på det: hvordan vet du hvilken skattemessig profesjonell er riktig for deg?

Hvordan velge et godt skatteprosjekt

Det er flere forskjellige typer skatt fagfolk. Du kan velge mellom skattemyndighetene, nasjonale skattemyndigheter, uavhengige skattefirmaer, CPAer, registrerte agenter, og skatteadvokater, for eksempel. Jeg gir en oversikt over hver type, slik at du kan bestemme hvilken som passer best for din personlige situasjon.

Skatteforberedelser

En skatteforhandler er noen som er villig til å hjelpe deg med å fullføre selvangivelsen mot et gebyr. Alle kan kjøre en annonse eller skrive ut et visittkort og ringe seg til en skatteforhandler. De kan eller ikke har noen spesialisert skatteopplæring eller erfaring. Så det er viktig at du sørger for at noen som hevder å være en skatteforhandler, er virkelig kvalifisert eller kommer sterkt anbefalt. Aldri jobbe med en ukjent skatteforhandler hvis skatteforholdet ditt i det hele tatt er komplisert på grunn av eierskap til en liten bedrift, utleieeiendom, investeringer i aksjemarkedet eller for eksempel utenfor USA.

Nasjonal Skattefranchise

De nasjonale skattemyndighetene, for eksempel H & R Block eller Jackson Hewitt, har for eksempel tusenvis av kontorer i USA. De ansetter skattepersonell med varierende utdanning og erfaring. Her er et raskt tips for å jobbe med skattefristene - alltid be om å jobbe med de mest senior skattemyndighetene på deres kontor. Det vil ikke koste deg mer, men bør resultere i at du kommer til jobb med en mer erfaren profesjonell. Hvis skatteforholdene dine er noe kompliserte, må du spørre om de kan gi spesialiseringen du trenger.

Uavhengige skattemyndigheter

Uavhengige skattefirmaer er lokalt eide regnskapsfirmaer som arbeider med enkeltpersoner og bedrifter. De har vanligvis regnskapsførere på ansatte med en rekke spesialiseringer og erfaring. Hvis du har en ganske kompleks skattesituasjon, kan et lokalt firma være ditt beste alternativ. I min erfaring kan selvstendige firmaer bli kjent med dine individuelle behov og tilby et høyt konsultasjons- og kundeservice.

CPAs

"> Registrerte agenter

Registrerte agenter er en annen type lisensiert skattemessig. Som CPAer og advokater kan de representere skattebetalere før skattemyndighetene i tilfelle en revisjon eller tvist. De må bestå en streng eksamen og er kvalifisert til å utarbeide selvangivelser for enkeltpersoner og bedrifter. De må fullføre videreutdanning og overholde en kodeks for profesjonell adferd. De kan jobbe for et skattekonsulentkontor eller et uavhengig skattefirma. Du kan lære mer på naea.org, nettsiden for National Association of Enrolled Agents.

Skatteadvokater

Skatteadvokater er advokater som har valgt å jobbe utelukkende i skatteretten. De har blitt tatt opp i sin statslinje ved å bestå en lisenseksamen. Skatteadvokater er påkrevd for komplekse juridiske saker som tvister som går foran U.S. Tax Court. I spesielle tilfeller kan de utarbeide eller bistå med svært kompliserte avkastninger for bedrifter eller enkeltpersoner.

Skattehensyn

Hvis selvangivelsen din skulle være ukomplisert, kan en kvalifisert skatteforhandler eller skattemyndighetskonto være et raskt og rimelig alternativ for deg. Men hvis selvangivelsen din har noen grad av kompleksitet, har de kanskje ikke kompetansen for å maksimere potensielle fradrag. Bruk en CPA eller en registrert agent for å håndtere en komplisert situasjon og bidra til å redusere skatteplikt.

Alltid vurdere om noen som forbereder selvangivelsen din, vil være i virksomhet i fremtiden hvis du trenger hjelp til å forklare informasjon om din retur til IRS. Enten du velger å forberede din egen retur eller ansette noen til å gjøre det for deg, husk at personen som i siste instans er ansvarlig for sin nøyaktighet, er deg!

Bli med meg igjen neste uke for mer om skattemessig forberedelse. Jeg deler viktige spørsmål du burde spørre om noen skattemyndigheter, de røde flaggene å passe på, og den beste skatteprogramvaren for å gjøre dine egne skatter.

Skatt Profesjonelt bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: