Solo 401 (k)

Innholdsfortegnelse:

Solo 401 (k)
Solo 401 (k)

Video: Solo 401 (k)

Video: Solo 401 (k)
Video: The Power Of a Solo 401K | What You Need To Know 2023, Desember
Anonim

Dagens emne er Solo 401 (k).

Hvis du er selvstendig næringsdrivende og ikke betaler mye oppmerksomhet til forrige ukes episode på Roth 401 (k), er det nå på tide å høre opp fordi denne episoden er for deg! Hvis du er eneeier eller eier en bedrift uten andre ansatte enn din ektefelle, kan du opprette din egen Roth 401 (k). Og du trenger ikke engang å skade din arbeidsgiver for å gjøre det!

Den enkelte 401 (k)

Det er en versjon av det bare for deg. Solo 401 (k) (også kjent som selvstendig næringsdrivende eller individ 401 (k)) er tilgjengelig for selvstendig næringsdrivende og bedriftseiere som ikke har andre ansatte enn deres ektefelle. Den har en Roth-løsning, så du kan velge å bidra etter skatt og få inntektene på dine bidrag til å bli skattefrie!

Med solo 401 (k) kan du lage to typer bidrag: lønnsfrist og lønnsdeling. I de fleste tilfeller betyr denne kombinasjonen at du kan bidra mer med en solo 401 (k) enn du kunne med andre typer pensjonsordninger for selvstendig næringsdrivende.

Med en solo 401 (k) er grensen for lønnsavdragsavsetningen den samme som bidragsgrensen på 401 (k): for 2007 er det $ 15 500.

Og du kan bidra med opptil 20% av inntektene for selvstendig næringsdrivende eller opp til 25% av kompensasjonen din hvis du er innlemmet, opp til maksimalt 45 000 dollar. Ditt totale samlede maksimale bidrag til en solo 401 (k) er også $ 45.000 (eller $ 50.000 hvis du er 50 år eller eldre).

Her er et eksempel på hvordan det virker: si, du tjener $ 100 000 i 2007 fra din eneste eierskap. Ditt maksimale solo 401 (k) bidrag vil være $ 35.500 (det vil si det maksimale lønnsutbetalingsbidrag på $ 15 500, pluss 20% av de $ 100.000 du har tjent). Med tradisjonelle selvstendig pensjonsordninger vil ditt maksimale bidrag i dette tilfellet være $ 20 000 dollar i stedet, noe som er mye mindre.

Og husk at bidragsgrensene for en solo Roth 401 (k) er mye høyere enn Roth IRA-grensen for $ 4 000. Så hvis du er selvstendig næringsdrivende eller en bedriftseier uten andre ansatte enn din ektefelle, er en solo Roth 401 (k) en fin måte å sosere flere penger inn i en Roth og høste fordelen av skattefri vekst på din inntjening.

Selvstyrende pensjonsfondene dine

Nå var episode 7 om en selvstyrt IRA. Det er veldig kult og setter deg virkelig i førersetet. Hvis du lyttet til den episoden, lærte du at en selvstyrt IRA gir deg mulighet til å investere i omtrent alle typer aktiva (inkludert investeringseiendom og privatforetak). Det lar deg også gjøre sikrede og usikrede lån med din IRA.

Så kan du selvstyre en solo Roth 401 (k)? Ja, det kan du sikkert. Mens du ikke kan gjøre det med en tradisjonell bank eller megling, kan du gjøre det med en depotbank som tillater deg å investere i noen av aktivaklassene tillatt av IRS. Med en selvregistrert solo 401 (k) kan du også investere i S-selskaper og livsforsikring - to ting du ikke kan investere i med en selvstyrt IRA.

For en lenke til en selvregistrert solo 401 (k) depot, gå til bunnen av denne siden.

Som alltid er alles situasjon annerledes, så det er en god ide å konsultere skatt eller finansiell rådgiver.

administrative

I dag gir jeg bort en annen kopi av IRA Wealth av Patrick Rice. Jeg liker virkelig denne boken fordi den viser deg hvordan du kan investere i eiendeler som eiendomsmegling og privatforetak i en IRA. Og vinneren er Anthony C. i Austin, Texas. Gratulerer, Anthony! Anthony var den første personen som korrekt svar på forrige uke trivia-spørsmål, som var "Hva er verdien av metallet i et nikkel?"

Anthony svarte riktig at metallet i et nikkel var verdt 7,8 cent (basert på 6 mars sluttkurs for uorganiske metaller). På grunn av inflasjonen er den indre verdien av nikkel og kobberpennier høyere enn ansiktsverdiene. Ikke bli for opphisset, skjønt. Du kan ikke smelte ned nikkel- og kobberpenniene, og selge metallet for et godt fortjeneste. Anthony ga også en link til en amerikansk Mint interimregel, utstedt i desember, som forbyder smelting av nikkel og pennies. Lenker til regelen og Coinflation nettsiden, som sporer metallverdien av mynter, er også tilgjengelig på slutten av transkripsjonen for denne episoden på QuickAndDirtyTips.com.

Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv.

Takk igjen til alle dere som har skrevet en anmeldelse på iTunes! Og hvis du ikke har postet en, ville det være flott hvis du kunne ta et øyeblikk å skrive en. Ta også en titt på de nyeste QDnow podcastene: Legal Lad og The Mighty Mommy. Takk for at du lyttet!

===============

Selvstyrte IRA-vaktmestere

  • PENSCO Trust
  • Egenkapital tillit
  • Entrust-gruppen

Selvstyrt IRA og solo 401 (k) boliglåner: Nord-amerikansk Sparebank

Tradisjonelle meglerhus som tilbyr en solo 401 (k) (investeringstyper begrenset til de som meglerne tilbyr):

  • gjengivelse
  • Schwab

Se egenverdien av mynter ved Coinflation. Se US Mint interim regel som forbyr smelting av nikkel og kobber pennies.

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: