Den enkle sannheten bak å vokse rik

Innholdsfortegnelse:

Den enkle sannheten bak å vokse rik
Den enkle sannheten bak å vokse rik

Video: Den enkle sannheten bak å vokse rik

Video: Den enkle sannheten bak å vokse rik
Video: Speed Up Windows 10 2023, Desember
Anonim

Jay Papasan er en bestselgende forfatter med dype røtter i forlagsverdenen. Han tilbrakte mange år på HarperCollins Publishers før han ble med Keller Williams Realty International. Nå er han visepresident og daglig leder på Keller Williams Realty International, verdens største eiendomsfirma.

Bøkene han har hjulpet håndverket har samlet solgt over 8 millioner eksemplarer. Hans nyeste arbeid med Gary Keller på bestseller Én ting: Den overraskende enkle sannheten bak ekstraordinære resultater har solgt over en halv million eksemplarer over hele verden. Boken har gjort mer enn 250 opptredener på nasjonale bestselgerlister, inkludert # 1 på De Wall Street JournalS hardcover business liste.

De fleste utfallene du vil ha kommer fra minoriteten av aktiviteter som du gjør. - Jay Papasan

En av mine favorittbøker, den er fullpakket med virkelige råd om hvordan du setter prioriteringer og endelig holder deg til dem. Jeg har anbefalt Den ene tingen på flere Money Girl Podcasts, og syntes det var flott å intervjue Jay om hvordan man får ekstraordinære resultater i våre økonomiske liv.

I dette intervjuet dekker vi mye bakken, blant annet:

  • Slik trener du "Målinnstilling til nået"
  • De negative effektene hyperbolisk diskontering har på din økonomiske fremtid
  • Lies vi har blitt lært om viljestyrke, multi-tasking og balanse mellom arbeid og liv
  • Produktivitetsmordere må du eliminere for å være mer effektive
  • Hvordan identifisere og holde fokus på nummer én prioritet hver dag
  • Det ultimate spørsmålet å spørre deg selv om å gjøre store forbedringer i ditt økonomiske liv

[Lytt til intervjuet med lydspilleren i øverste høyre side av denne siden eller på iTunes, Soundcloud, Stitcher, og Spotify ]

Gratis ressurs: Laura anbefalte verktøy Bruk dem til å tjene mer, spar mer, og utfør mer med pengene dine!

Uansett om du leter etter mer økonomisk suksess eller klarhet om å leve livet med mer hensikt, tror jeg du får mye inspirasjon og praktiske tips fra vår samtale.

Få mer penger jente!

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av min prisbelønte bok Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i din favoritt bokhandel som en paperback eller e-bok. Klikk her for å laste ned 2 GRATIS bokkapitler nå!

Lagrer konseptbilde med Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: