Tar hjemmekontor fratrekk

Innholdsfortegnelse:

Tar hjemmekontor fratrekk
Tar hjemmekontor fratrekk

Video: Tar hjemmekontor fratrekk

Video: Tar hjemmekontor fratrekk
Video: Inrichting van een slaapkamer van slechts 8 m2 2023, Desember
Anonim
Dette emnet for dette showet handler om kravene til å trekke ut kostnader knyttet til et hjemmekontor.
Dette emnet for dette showet handler om kravene til å trekke ut kostnader knyttet til et hjemmekontor.

Hvem kan trekke hjemstedet utgifter

Hvis du er heldig nok til å kunne jobbe hjemmefra, har du kanskje lurt på om du kan dra nytte av skattefradrag knyttet til å ha et hjemmekontor. Kvalifiserte fradrag gjelder både ansatte og selvstendig næringsdrivende som bruker deler av bostedet i forbindelse med handel eller virksomhet.

Hjemmekontor Krav

Enten du jobber for deg selv eller for en arbeidsgiver, må ditt hjemmekontor oppfylle noen grunnleggende krav for å kvalifisere for lovlige skattefradrag. Kontoret må passere ett av følgende krav som:

  1. Din viktigste forretningssted
  2. Et sted du regelmessig gjør forretninger som å møte med klienter
  3. En lagringsplass for forretningsøyemed
  4. En barnehage
  5. En utleie

Hvis du er en ansatt, må du også møte noen flere krav. Som ansatt må forretningsmessig bruk av ditt hjem være for din arbeidsgiver, for ikke å gjøre det lettere for deg. Og du kan ikke leie noen del av hjemmet ditt til din arbeidsgiver for forretningsbruk.

Så hvis firmaet ditt gir deg et lokalt kontor hvor du oppnår ditt primære arbeidsansvar, men du velger å gjøre noe arbeid hjemmefra om kvelden, vil situasjonen din ikke kvalifiseres. For å kvalifisere for hjemmekontraktsavdrag som ansatt, må du utføre betydelige arbeidsaktiviteter hjemmefra som angitt eller godkjent av din arbeidsgiver. Eller du må være pålagt av arbeidsgiveren å møte regelmessig med kunder, kunder, pasienter mv. På din bolig.

Ditt kontorplass

Området i ditt hjem som du utpeker og krever for forretningsbruk er viktig. Du må bruke et bestemt rom eller identifiserbar plass som ditt kontor. Det eneste unntaket til denne "eksklusive bruksregelen" er når du bruker en del av hjemmet ditt til oppbevaring av forretninger eller som barnepass. I disse to situasjonene kan du trekke fra hele rommet, selv om de også brukes til personlige formål.

Beregning av forretningsprosenten

For å finne fradrag for et hjemmekontor må du først bestemme hvor stor prosent av hjemmet ditt som er brukt til virksomheten. Dette gjøres ved å dele kvadratmottaket av området som brukes til forretninger ved kvadratfotene av hele hjemmet ditt. For eksempel, hvis hjemmekontoret er 12 fot ved 12 fot, det er 144 kvadratmeter. Hvis hele ditt hjem er 1400 kvadratmeter, så dykes 144 av 1400 til et hjemmekontorum som er 10% av hjemmet ditt. Derfor kan 10% av boligkvalifikasjonskostnadene tilskrives forretningsbruk og de resterende 90% er personlig bruk.

Hvilke utgifter er fradragsberettigede

Utgifter som ikke har noe å gjøre med hjemmekontoret, som ombygging i andre deler av hjemmet ditt eller tillegg av et basseng, er aldri fradragsberettiget. Men direkte utgifter for områdene av ditt hjem som brukes til virksomheten er 100% fradragsberettigede. Disse kan omfatte reparasjoner til et hjemmekontor eller installasjon av en egen telefonlinje, for eksempel.

Indirekte utgifter er de for kontoret du ville pådra deg om du hadde et hjemmekontor eller ikke, for eksempel fareforsikring, verktøy, eiendomsskatt, avskrivninger og søppelpost. Disse indirekte utgiftene er fradragsberettig basert på bedriftens prosentandel av hjemmet ditt, som var 10% i mitt eksempel. Så hvis din månedlige strømregning er $ 200 og 10% av hjemmet ditt kvalifiserer til forretningsbruk, kan du vurdere $ 20 av regningen en forretningsomkostning og de resterende $ 180 en personlig utgift.

Beregning av fradragsbeløpet

Du kan trekke ut kostnader knyttet til et hjemmekontor bare opp til mengden inntekt du tjener. Hvis inntekten din fra bedriftens bruk av hjemmet ditt er mindre enn dine utgifter, vil fradraget ditt for visse hjemmekontorutgifter bli begrenset. Når dine kvalifiserte fradrag er større enn inntekten din, kan du overføre overskuddet til neste skatteår.

Hvis du utfører arbeid hjemmefra, sørg for å utnytte sin kvalifiserte forretningsbruk. For flere detaljer, se IRS-publikasjon 587, med tittelen Business Use of Your Home. Hvis du er en ansatt, må du spesifisere fradrag på selvangivelsen din. Det finnes et regneark i publikasjonen 587 for å hjelpe deg med å finne dine kvalifiserte hjemmekontrakter. Hvis du er selvstendig næringsdrivende, må du generelt rapportere utgifter til forretningsbruk av ditt hjem på IRS-skjema 8829.

administrative

Jeg er glad du lytter. Chi-Ching, det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv.

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: