Har du fortsatt ikke betalt inntektsskatt?

Innholdsfortegnelse:

Har du fortsatt ikke betalt inntektsskatt?
Har du fortsatt ikke betalt inntektsskatt?

Video: Har du fortsatt ikke betalt inntektsskatt?

Video: Har du fortsatt ikke betalt inntektsskatt?
Video: THE ENERGY BILL BLUES 2023, Desember
Anonim

Dagens tema handler om hva du skal gjøre hvis du (eller noen du kjenner) ikke har arkivert eller betalt sine amerikanske inntektsskatter.

La oss snakke skatt …

Når er de på grunn?

Enten vi liker det eller ikke, er inntektsskatt et krav som vi ikke kan unngå uten alvorlige konsekvenser. Jeg er sikker på at nesten alle som lytter, vet at individuelle inntektsskatter for hvert kalenderår skyldes 15. april det følgende året. 15. april er også fristen for betaling av estimert skatt på første kvartal. Hvis skatt ikke holdes tilbake av inntekten, kan du bli bedt om å foreta kvartalsvis estimerte skattebetalinger for inneværende skatteår. Dette ville være tilfelle hvis du er en uavhengig entreprenør, for eksempel.

Hvem må betale?

Så, hvor mye penger må du gjøre før du må betale inntektsskatt? Den laveste inntektskategorien er for en enkelt person under 65 år. I henhold til gjeldende lov, må disse folkeavgiftene innlevere når deres bruttoinntekt når eller overstiger $ 8 750 i året. Her er en kobling til det nåværende skatteskjemaet som viser arkivstatus, alder og minimumsinntektskrav for å betale inntektsskatt.

Få din økonomiske stimulansbetaling

Hvis du ikke lagret en 2007-retur fordi inntektene dine ikke var høye nok, kan du likevel måtte arkivere en i år for å motta 2008 Økonomisk Stimulus Betaling. Dette er hvordan IRS vil vite ditt navn, adresse og berettiget til refusjonen. For å motta en stimulansbetaling må du ha et gyldig personnummer, ha minst $ 3000 av 2007-inntekt, og sende en 2007-avkastning. IRS begynte å utstede disse tilbakebetalinger til mer enn 130 millioner kvalifiserte skattebetalere i mai. Sjekk ut notatene for mer informasjon og ressurser om Economic Stimulus Payment.

Konsekvensene av manglende betaling

Mange mennesker sender ikke avkastningsmeldinger fordi de ikke har nok penger til å betale sin fullstendige gjeld. Eller de tror at siden de skylder veldig lite, kan de sende avkastningen sent. Men la meg fortelle deg hvorfor å bruke enten rationalisering er en dårlig idé. Det er en straff for innsending sent og en straff for å betale for sent. Straffen for å sende inn en sen avkastning er vanligvis 5% per måned opp til 25% av hele beløpet for skatt. Straffen for å betale for sent er ½% per måned opp til 25% av det ubetalte beløpet som skal betales. Så, hvis du skylder skattepenger som du ikke kan betale, husk at du fortsatt trenger å legge inn selvangivelsen. Jeg skal gjenta dette fordi det er veldig viktig. Send alltid selvangivelser innen forfallsdatoer, uansett om du kan overføre penger. Det eneste unntaket til denne regelen vil være hvis du får en tilbakebetaling av skatt, i så fall er det ingen straff for innsending sent. I tillegg til den månedlige straffen for å betale for sent, er det beregnet rente på eventuelle skatter som forblir ubetalte. Renten endres kvartalsvis og har vært så høy som 9% og så lavt som 4% de siste årene.

Betaler med kreditt

Jeg er ikke en forutsetning for å ha en balanse på kredittkort, men det kan være en situasjon hvor det er lurt å gjøre det for å få betalt inntektsskatt på tid. Selv å ta ut et lån eller dyppe i en kreditt for å betale skatt kan koste mye mindre i det lange løp i forhold til kombinasjonen av straffer og renter pålagt av IRS-koden. Å få full betaling av skatter til rett tid, vil vanligvis spare penger når du analyserer alternativene dine.

Slik får du mer tid til fil

Skjema 4868 er søknaden om automatisk forlengelse av tid til fil amerikansk individuell inntektsskatt. Innlevering av dette skjemaet gir deg ekstra 6 måneder, eller til 15. oktober, for å sende inn retur. En forlengelse gir deg imidlertid ingen forlengelse av tid til å betale din gjeld! Hvis du legger ut forlengelsen innen 15. april, kan du ikke straffe for å sende inn et sent skatteformular, men du vil fortsatt bli belastet straffer og renter på den ubetalte skattebalansen hver måned, til den er betalt i sin helhet. Jeg har en full episode viet til fordeler og ulemper med arkivering for utvidelser, så sjekk det ut for mer informasjon.

Vanskelighetsalternativer

Hvis du opplever noen alvorlige eller unødvendige vanskeligheter som holder deg fra å kunne betale inntektsskatt, må du kontakte IRS. De kan hjelpe deg med å bestemme alternativene dine basert på individuelle forhold. Det er viktig at du frivillig tar opp ordninger for å betale din skattegjeld.

Hvorfor du bør betale opp

Hvis du ikke gjør noe for å sende inn og betale skatt, vil IRS sende en erstatning for deg. Deres avkastning vil nok ikke være like gunstig som den du vil sende til deg selv. Det kan faktisk øke mengden av skatt du skylder fordi IRS ikke vil inkludere ytterligere unntak eller kreditter som du kanskje har rett til. Deretter sender skattemyndighetene deg en skatteregning, som starter samlingsprosessen. Hvis regningen ikke er betalt, vil de ta håndhevende samlingshandlinger, for eksempel å konfiskere bankkontiene dine. ta lønn, pensjonsinntekt, trygdeordninger; å sette en føderal skattepenger mot eiendommen din eller beslaglegge eiendeler som biler, båter osv Dette vil skade din kredittvurdering og gjøre det svært vanskelig for deg å låne penger for å betale skatteregningen! Så du må fjerne alle økonomiske ressurser før du lar en skattemyndighet komme så langt, fordi betalingsalternativene dine blir svært begrenset. Hvis du er selvstendig næringsdrivende og velger å ikke sende avkastning på skattepliktig inntekt, vær oppmerksom på at du reduserer mengden av trygdeordninger som du mottar. Sosialadministrasjonen beregner ytelser som skyldes skattebetalere direkte fra deres selvangivelse. Og uten fullført avkastning, har du også problemer med å bli godkjent for kreditt, lån, boliglån eller føderal hjelp. Hvis du ikke har innlevert en selvangivelse eller en forlengelse for 2007 inntektsskatt, fortsett å arkivere og ordne å betale så snart som mulig for å unngå ytterligere straffer og renter.

administrative

Send dine e-post kommentarer og penger spørsmål til [email protected]. Money Girl er en del av QD Now-nettverket. Du finner transkripsjoner av dette showet, kontaktinformasjonen min og alle de andre flotte Quick and Dirty Tips-podcaster på quickanddirtytips.com. Jeg er glad du lytter. Chi-Ching, det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Tilleggsressurser: Økonomisk Stimulus Betaling Trenger du å sende inn en føderal inntektsskatt? Økonomisk Stimulus Betalingssentrum

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: