Skal du kjøpe utleieeiendom?

Innholdsfortegnelse:

Skal du kjøpe utleieeiendom?
Skal du kjøpe utleieeiendom?

Video: Skal du kjøpe utleieeiendom?

Video: Skal du kjøpe utleieeiendom?
Video: Finn en lønnsom utleiebolig! (Eksempel fra småby) 2023, Desember
Anonim
Med så mange distressed oppføringer og utelukket boliger på markedet akkurat nå, synes ideen om å investere i fast eiendom å bli stadig mer populær. Hvis du lurer på om du er kuttet ut for å være utleier, forteller jeg deg i denne artikkelen.
Med så mange distressed oppføringer og utelukket boliger på markedet akkurat nå, synes ideen om å investere i fast eiendom å bli stadig mer populær. Hvis du lurer på om du er kuttet ut for å være utleier, forteller jeg deg i denne artikkelen.

Fordeler med å eie utleie eiendom

Å eie fast eiendom har sikkert sine fordeler og ulemper. La oss starte med gode ting: Det kan være svært lønnsomt. Fast eiendom er en materiell eiendel du kontrollerer og alle trenger et sted å bo. Du kan tjene penger på fast eiendom på to grunnleggende måter - kontantstrøm og takknemlighet:

 • Kontantstrøm eller inntektsresultat når leien du samler inn fra en leietaker overstiger de totale utgiftene. Utgifter til leieforhold kan omfatte boliglånsbetalinger, eiendomsskatt, forsikring, vedlikehold og reparasjoner.

 • Verdsettelse er verdienøkningen som en eiendom kan oppleve over tid.

Hvordan tjene penger på en utleie eiendom

Du kan kjøpe en eiendom i et godt nabolag som trenger reparasjon. Hvis du er hendig og liker å gjøre opprettingsarbeid (eller har nok fortjeneste i en avtale for å ansette en entreprenør), kan du reparere og selge den til fortjeneste, eller beholde den til leie. Noen mennesker liker å investere i flerfamilieiendommer som allerede tjener penger eller en hvor de kan bo på stedet i en av enhetene. Eller du kan kjøpe et feriehus som du leier ut på en ukentlig eller månedlig basis, og bruk deg selv en del av året.

Når du betaler ut boliglånet på en leiebolig, kan det være en fin kilde til ekstra inntekt mens du fortsatt jobber eller under pensjonen. Så, hvordan du strukturerer en eiendomsinvestering, avhenger av ressursene dine, hvor lenge du har tenkt å eie investeringen og egenskapene til eiendommen du kjøper.

Ulemper ved å eie utleie eiendom

Bunnlinjen er at du må være helt sikker på at du kan tjene penger uansett om du har høyere enn forventet ledig stilling eller lavere enn forventet leie og takknemlighet.

Fordi fordelene høres så bra ut, må jeg gi deg en dose av virkelighet for å balansere dem ut fra ulempene. Administrere investeringseiendom og være utleier er en tøff forretning. Jeg kan fortelle deg fra erfaring at det er lett å undervurdere kostnadene ved reparasjoner når du reparerer en fixer-øvre. Det er også vanskelig å håndtere leietakere som ringe sent på kvelden med tilstoppet avløpssystem eller som ikke betaler sin leie. Jeg har fått leietakere til å forsvinne midt om natten og la møbler og skap fylt med ting for meg å håndtere. De kan skade din eiendom eller få problemer som de aldri rapporterer til deg. Uventede ledige stillinger kan drenne all lønnsomhet ut av en investering også. Nei, å være utleier er absolutt ikke for svak av hjertet.

8 tips for å kjøpe utleieeiendom

Derfor, å kjøpe en utleie eiendom eller en fixer-øvre er en forretningsbeslutning, og du må knase tallene for det svært nøye. Jeg gir deg noen ressurser for å hjelpe deg [AdMiddle] gjør det på slutten av innlegget. Bunnlinjen er at du må være helt sikker på at du kan tjene penger uansett om du har høyere enn forventet ledig stilling eller lavere enn forventet leie og takknemlighet.

Her er 8 tips for å kjøpe leieeiendom:

 1. Image
  Image
 2. Pass på at din personlige økonomi er i orden. Aldri kjøpe en utleie eiendom hvis du ikke har et sunt beredskapsfond. Husk at du vil være ansvarlig for boliglån betalinger og reparasjoner selv om det ikke er noen leietaker.
 3. Få forhåndsgodkjent for et investeringslån. Sett deg ned med en boliglåner eller megler for å finne ut om du har råd til å foreta en investering før du bruker mye tid på å søke etter eiendom.

 4. Forskning går leie. Spør eiendomsmeglere, eiendomsforvaltere eller andre leietakere i området hvor mye du realistisk kan forvente å betale for leie.

 5. Kjøp eiendommer på gode steder. Kvaliteten på nabolaget er viktig for å holde gode leietakere. Ta en titt på nærhet til arbeidsgivere, skoler, parker og offentlig transport. Hvis du planlegger å administrere en utleie selv, vær sikker på at den er ganske nær hjemmet ditt.

 6. Gjør kjøpstilbud betinget av inspeksjoner. Alltid betale for å få faglige inspeksjoner gjort, slik at du kan avgjøre hvilke reparasjoner som kan være nødvendige, og hvis det er tegn på skadedyr.

 7. Få rikelig med forsikring. Du må ha rikelig med ansvarsforsikring for å beskytte deg selv dersom noen er skadet mens de bor i eller besøker leieboligen din.

 8. Kjenn reglene. Det er føderale og statlige lover angående leieeiendom som du ikke må bryte. Besøk nolo.com for informasjon om utleier-leietaker lover.

 9. Vurder tjenestene til en eiendomsforvalter. Etter mange år med å håndtere mine egne utleieeiendommer, slo jeg dem til en profesjonell. Selv om en eiendomsforvalter belaster rundt ti til femten prosent av bruttoleien de samler inn til meg, er det vel verdt det. Hvis du vil omgå alle problemer med å administrere en eiendom, må du legge til bekostning av en profesjonell leder i beregningene dine før du bestemmer deg for å kjøpe en eiendom.

Det er ingen garanti for at eiendomsverdiene vil øke så mye i fremtiden som de gjorde tidligere.Leiepriser og huspriser kan gå opp og ned og er svært forskjellige fra en by, eller til og med ett nabolag, til det neste. Men hvis du er kuttet ut for det, kan kjøp av fast eiendom være en fin måte å diversifisere dine investeringer. Gå til møte Podcastutgaven av dette tipset ble sponset av Go To Meeting. Spar tid og penger ved å holde møtene dine online. Gå til GoToMeeting.com/podcast og registrer deg for en gratis 45-dagers prøveversjon av deres webkonferanse-løsning. Money Girl er 10 trinn til et gjeldfritt liv Takk til alle som har lastet ned min nyeste e-bok, Money Girl er 10 trinn til et gjeldfritt liv. Den er tilgjengelig i Amazon Kindle Store, Sony Reader Store, Fictionwise E-bokhandel og mer. Du kan også få lydversjonen på Audible.com eller i iTunes Store. Lær hvor lett det er å komme seg ut av gjeld og holde seg ut av gjeld for godt! Det er opp til deg å ta kontroll over økonomien din og skape en sikrere fremtid. Koble med penger jente! Når du følger meg på Twitter og Facebook, får du mer penger tips, råd, nyheter og ressurser for å forbedre din personlige økonomi. Flere ressurser: AARPs investeringseiendommer. Investeringseiendom Kalkulator Prøve Leieavkastning Beregning Regneark Landlord.com Rental Property Reporter National Real Estate Investors Association.

Hus bilde fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: