Beskytt pengene dine mot søksmål

Innholdsfortegnelse:

Beskytt pengene dine mot søksmål
Beskytt pengene dine mot søksmål

Video: Beskytt pengene dine mot søksmål

Video: Beskytt pengene dine mot søksmål
Video: Hvordan beskytte bedriften din mot cyberangrep? 🔐 2023, Desember
Anonim
Dagens tema beskytter pengene dine mot søksmål.
Dagens tema beskytter pengene dine mot søksmål.

Jeg skulle ønske det ikke var slik, men vi lever i en verden hvor en person kan saksøke og vinne for å snakke over en sprekk i fortauet, faller av et tak, brenner seg med varm kaffe og utallige andre ting. Gitt denne virkeligheten er det lurt å ta forholdsregler for å beskytte pengene dine mot søksmål. En lett å overse men relativt billig forholdsregel er paraplyforsikring.

Når det går, vil du være glad du har en paraply

Du har sannsynligvis allerede noen grad av ansvar beskyttelse gjennom din auto og villaeiere forsikringer. Auto og villaeiere politikk inkluderer vanligvis $ 100.000 til $ 500.000 i ansvarsbeskyttelse. Selv om det kan virke som mye, er ansvaret dekning du får gjennom ditt hjem eller din bilpolitikk, ikke nok fordi (1) du kan bli saksøkt av grunner som ikke er relatert til huset ditt og din bil, og (2) du kan saksøke for Beløp som er mye større enn ansvarsgrensene for hjemmet ditt og auto-retningslinjene.

La oss for eksempel si at en arbeidstaker faller ut av huset ditt, mens du renser ut regntømmene og bryter benet. Og la oss si at huseiere ansvar dekning er $ 300,000. Til din overraskelse og forferdelse saksøker arbeideren deg for $ 400 000, noe som betyr at du er alene når det gjelder den $ 100 000 forskjellen.

Med mindre du har en paraplypolitikk. Paraplypolitikk plukker opp hvor dine andre deksler går av, ved å gi deg ekstra ansvar beskyttelse utover det som tilbys gjennom auto og villaeiere politikk.

Mye beskyttelse mot liten pris

Den gode nyheten er at paraplyansvarsforsikring er billig. Du kan få mye beskyttelse for svært liten kostnad. En million dollar for ansvarsbeskyttelse utover erstatningsansvaret som tilbys av andre retningslinjer, koster vanligvis mindre enn 250 dollar i året.

For å få en grov følelse av hvor mye ansvarsbeskyttelse du trenger, finne ut hvor mye du vil miste hvis du blir saksøkt for alt. Det er lurt å ha nok ansvarsbeskyttelse for å dekke din nettoverdi pluss det beløpet du projiserer, vil du legge til nettoverdien et år ut i fremtiden. [AdMiddle]

De fleste paraplypolitikkleverandører vil kreve at du opprettholder visse nivåer av ansvarsdekning i ditt hjem- og bilpolicy. Da tar paraplypolitikken over hvor de underliggende begrensningsgrensene går av.

Og her er et tips: Når du sammenligner shopping for en paraplypolitikk, sjekk med hjem- og bilforsikringsselskapene dine. Du kan muligens få bedre pris ved å ha flere retningslinjer med samme transportør.

For mer om forsikring, vennligst sjekk ut Money Girl-episoden som forsikringspolicyer er avgjørende for. Og nå har jeg en bok å gi bort. Vinneren av denne uken er giveaway er Mike i Dayton, OH. Gratulerer, Mike! Du har vunnet boken Asset Protection: En komplett ressurs for å holde eiendeler trygge av Jay Adkisson. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Som alltid er alles situasjon annerledes, så sørg for å konsultere en skatte- eller finansrådgiver før du tar viktige økonomiske beslutninger. Denne podcasten er kun til utdanningsformål og er ikke ment å være en erstatning for å søke personlig, faglig rådgivning. Send dine spørsmål eller kommentarer til [email protected]. Takk for at du lyttet!

Hundred Dollar Bill bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: