Programmer for å hjelpe deg med å unngå en foreclosure-krise

Innholdsfortegnelse:

Programmer for å hjelpe deg med å unngå en foreclosure-krise
Programmer for å hjelpe deg med å unngå en foreclosure-krise

Video: Programmer for å hjelpe deg med å unngå en foreclosure-krise

Video: Programmer for å hjelpe deg med å unngå en foreclosure-krise
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2023, Desember
Anonim

Selv om økonomien er langsomt bedre, er det en av de 17 huseiere som står bak på hans eller hennes boliglånsbetalinger. Foreclosure fortsetter å ødelegge familier og lokalsamfunn over hele landet.

Hvis du sliter med å betale boliglån hver måned, er det offentlige programmer som er utformet for å hjelpe deg med å unngå foreclosure. Ofte huseiere jobber så hardt for å beholde sine hjem at de kanskje ikke vet at hjelp er tilgjengelig.

Det beste stedet å slå til hvis du er i fare for å miste hjemmet ditt, er Making Home Affordable (MHA) Programmet på Makinghomeaffordable.gov. MHA er en gratis føderal ressurs som har hjulpet mer enn 1,5 millioner familier siden den ble lansert i 2009. Den ble utformet som en del av en omfattende plan for å stabilisere det amerikanske boligmarkedet ved å hjelpe huseiere med å få boliglån og unngå foreclosure.

Programmet tilbyr en rekke løsninger som refinansiering til lavere rente for å redusere månedlige utbetalinger, lånemodifisering, hovedrabatter, andre lienmodifikasjoner og programmer som er spesifikke for FHA og VA-lån. MHA har blitt utvidet gjennom minst 31. desember 2016.

For å finne ut om du er kvalifisert for MHA-assistanse, besøk Makinghomeaffordable.gov eller ring 888-995-HOPE (4673) for å snakke med en HUD-godkjent boligrådgiver for løsninger basert på omstendighetene dine.

Andre linker du måtte like

Leter du etter mer penger råd eller en flott gave? Plukk opp en kopi (eller flere!) Av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du virkelig trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Få ebook versjonen eller paperback på din favoritt bok selger i dag!

Mortgage road sign bilde med glede av Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: