Mortgage Short Sales

Innholdsfortegnelse:

Mortgage Short Sales
Mortgage Short Sales

Video: Mortgage Short Sales

Video: Mortgage Short Sales
Video: What is a Short Sale? - How Do Short Sales Work? 2023, Desember
Anonim
Image
Image

I dag på "Money Girl" vil jeg diskutere et begrep som dessverre mange av oss trenger å vite …. boliglån kort salg. Har du problemer med å lage boliglånsbetalinger eller kjenner noen som er? Nær foreclosure men håper å unngå det og ser etter en annen vei ut? Vel, du er ikke alene. I dag med boligmarkedet stupe, en bremseøkonomi, gass på $ 4 en gallon og massive jobbslipp, er mange mennesker på randen av å miste sine hjem. Hver dag, hundrevis av ærlige, hardt arbeidende folk som alltid har betalt regningene sine på tide og levde den amerikanske drømmen, bestemmer seg for å bare pakke opp og gå bort. Beviset er i pudding, som vi vet at foreclosures er helt høye. Og det som er verre er at om et år eller to når boligmarkedet begynner å jevne ut, vil de som er utestengt på deres hjem, bli sittende fast med dårlig kreditt og ute av stand til å kvalifisere seg til et lån for å kjøpe et nytt hjem.

The Mortgage Short Sale Alternativ

Men det kan være et bedre alternativ. Det er det som nå blir kalt boliglånet. I utgangspunktet er en kort salg når en finansielt distraught villaeiere som fortsatt skylder ganske mye rektor på deres lån, enig med sin utlåner om å selge huset for mindre enn balansen av utestående lån. Provenuet fra salget brukes da til å tilbakebetale långiveren. Fordelen er at låntakeren får gå bort og skylder ingenting mer og utlåner er fornøyd fordi de sannsynligvis vil stå for å miste mer penger hvis huset hadde gått til foreclosure status. Kortsalg er ofte en siste grøftarbeid før en forestående avskrekking. På det tidspunktet skjer alt ganske raskt, og gjelden er faktisk slettet. En god avtale … kanskje … Husk at utlåner må godta salg. Du kan ikke bare selge hjemmet ditt for mindre enn det utestående boliglånet og få långiveren til å akseptere mindre enn det som skyldes dem. Kortsiktige transaksjoner må avtales før huset faktisk blir solgt. Nå, vær oppmerksom på at det er ganger at boliglånet ikke vil godta forslaget om en kort salg. Hvis det er en medundertaker på lånet som kan være i stand til å tilbakebetale balansen, kan utlåner ønske å prøve å få dem til å betale tilbake før de vurderer en kortsalg. Hvis utlåner vurderer eiendommen og mener at det ville være billigere å repossess, reparere og videreselge det-de kan ta den ruten. Hvis utlåner har for mange andre egenskaper i mislighold, kan de ikke føle at de har råd til å slå på den aktuelle eiendommen. I disse tilfellene vil eiendommen sannsynligvis bli avvist for kort salg, og da må du enten finne en utvendig kjøper, eller hvis du ikke kan foreta den månedlige betalingen, vil du være i standard og ha eiendommen utelukket.

Mortgage Short Sales og din inntektsskatt

Det er en viktig GOTCHA som du må være oppmerksom på om du vurderer boliglånet korttidsalg. Forskjellen i beløpet som opprinnelig var på grunn av beløpet som faktisk er betalt tilbake, regnes som en gevinst for skattemessige formål. Så, hvis du skylder $ 200 000 på boliglånet ditt og du kortsalg for $ 100 000, vil du motta en 1099 ved utgangen av året for $ 100 000 (forskjellen) som vil bli beskattet som vanlig inntekt. Du har effektivt vendt en del av gjelden din på grunn av banken, til en skatt på grunn av den føderale regjeringen.

Kort salg til eiendomsinvesteringer

Det er alltid to sider i hvilken som helst ligning … Så i motsatt ende, og hvis du ønsker å investere i fast eiendom, kan kortsalg rett opp i smuget ditt. De er raske, du kan få en eiendom til under markedsverdi, og mange av disse boliger er i god stand. Det er flere måter å finne ut om korte salgseiendommer. Du kan se i rubrikkannonsene for "må selge", "motiverte selger" og "ledige" innlegg. Du kan til og med vurdere å kjøre rundt, se etter "For salg av eier" -skilt i fronten. Noen ganger er det tegn på langsgående motorveier, nær kjøpesentre og andre områder som sier "Jeg kjøper hus" og et telefonnummer. Du kan legge inn disse med telefonnummeret ditt i områdene du ønsker å kjøpe. Ned på deres lykke og distraught eiere vil potensielt ringe deg for mer informasjon om hva du er villig til å tilby. Bruk eventuelle profesjonelle kontakter du har som boliglånsmedlemmer, regnskapsførere, forsikringsagenter og advokater. Til slutt kan du tilby et referansegebyr til vennene dine, familie, naboer og servicepersoner (gartner, håndvakt, skadedyrskontroll, rørlegger, etc.), men du vet aldri hvem som kan ha en vellykket leder.

Den endelige ord på boliglån kort salg

Kortt salg skaper muligheter for at folk kommer seg ut av økonomiske vanskeligheter eller dra nytte av et svakt marked. Uansett dine økonomiske mål, er en kort salg et mulig alternativ med mange fordeler på begge sider.

I en senere episode vil Money Girl sammenligne foreclosures og konkurs, for å se hvilket alternativ som kan være mindre av to ondskap for alle som har det vanskelig å foreta boliglånsbetalinger.

Cha-Ching … og det er alt for nå. Hilsen av Andrew Horowitz, The Winning Investor, og din gjestsjef av Money Girl's Tips for et rikere liv. Takk for at du stemte inn på "Money Girl". Plukk opp en kopi av min bok, The Disciplined Investor - Essential Strategies for suksess, nå tilgjengelig på lydbok på audible.com og på iTunes. Som alltid er alles situasjon annerledes, så sørg for å konsultere en skatte- eller finansrådgiver før du tar viktige økonomiske beslutninger. Denne podcasten er kun til utdanningsformål og er ikke ment å være en erstatning for å søke personlig, faglig rådgivning. Takk for at du lyttet!

Mortgage Image med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: