Mortgage Default + Din kreditt score = Dårlig kombinasjon

Mortgage Default + Din kreditt score = Dårlig kombinasjon
Mortgage Default + Din kreditt score = Dårlig kombinasjon

Video: Mortgage Default + Din kreditt score = Dårlig kombinasjon

Video: Mortgage Default + Din kreditt score = Dårlig kombinasjon
Video: 50 ultimate Excel-tips og triks for 2020 2023, Desember
Anonim

Q: "Jeg har dårlig kreditt og kunne ikke få boliglån. Heldigvis fikk datteren min en for meg. Jeg har gjort alle betalinger, men min inntekt er nylig blitt kuttet og nå har jeg ikke råd til det. min standard dette påvirker min og min datters kreditt?"

A: Når du logger på et lån eller en kredittkonto, aksepterer du juridisk ansvar for gjelden, uansett hvem som faktisk foretar betalinger.

Betalingshistorien til en gjeld er kun rapportert til kredittfilen til gjeldseieren (e).

Hvis du ikke er oppført som låner på boliglånet, blir ikke betalingshistorikken rapportert til kredittfilen din, bare til datteren din.

Derfor setter du på kreditt i datterens navn bare kreditt i fare, ikke din. Det er ingen måte å si nøyaktig hvor mye kredittpoengene hennes ville falle i tilfelle av standard, men det kan gå ned over 100 poeng.

Diskuter situasjonen med henne så snart som mulig, hvis du ikke allerede har det. Hvis du har standard på lånet, vil hennes kreditt bli utsatt og långiveren kan ta rettslige skritt mot henne.

Jeg anbefaler at hun søker råd fra en advokat for fullt ut å forstå konsekvensene av en standard i de statene hvor du bor, og de beste økonomiske og juridiske alternativene for dere begge.

******************************************************

For å lære mer om kreditt, last ned Credit Score Survival Kit. Dette gratis multimediasettet inneholder en video hvor jeg viser deg trinnvis hvordan du får din gratis kredittrapport. Pluss, jeg forteller deg om mitt favorittsted for å få kredittpoengene dine gratis, uten at noen stenger er festet.

Laura Adams er den prisbelønte forfatteren av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Få papirkurven eller ebook på Amazon!

Pass på å koble deg til Laura på Facebook, Twitter og Google+.

Last ned to bokkapitler - gratis!

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: