Money-saving Hacks å slå systemet

Innholdsfortegnelse:

Money-saving Hacks å slå systemet
Money-saving Hacks å slå systemet

Video: Money-saving Hacks å slå systemet

Video: Money-saving Hacks å slå systemet
Video: Нашли ТРОЛЛЯ ПОД МОСТОМ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Поход в ЛАГЕРЕ БЛОГЕРОВ! 2023, Desember
Anonim

David Pogue er en av verdens bestselgende how-to forfattere med over 3 millioner bøker på utskrift. Han har 120 titler i den manglende manuelle serien, en samling morsomme databøker, og han skrev eller medlyste syv bøker i serien "for Dummies".

David er en tidligere New York Times kolonneforfatter, teknisk kritiker for Yahoo Finance, og han skriver en månedlig kolonne for Scientific American. Han har jobbet i TV som vitenskapsverten viser på PBSs "NOVA" og som korrespondent for "CBS Sunday Morning" siden 2002. Han er mottaker av prestisjefylte priser som flere Emmys, Webbys og Loeb for journalistikk.

I dette intervjuet. vi snakker om hans siste tittel Pogue's Basics: Money - Viktige tips og snarveier (som ingen skal si til deg) om å slå systemet. Den dekker 150 enkle tips og triks for å slutte å legge penger på bordet hver dag. Du kan hente en kopi på Amazon, Barnes & Noble, IndieBound eller Booksamillion.

[Lytt til intervjuet med lydspilleren i øverste høyre side av denne siden eller på iTunes, Soundcloud, Stitcher, og Spotify ]

Gratis ressurs: Laura anbefalte verktøy Bruk dem til å tjene mer, spar mer, og utfør mer med pengene dine!

Du bør aldri kjøpe noe annet enn pusset opp datamaskiner. - David Pogue

Jeg hadde en flott tid til å chatte med David om noen av mine favorittbesparende tips fra boken. Her er noen av emnene vi diskuterer:

  • Den riktige måten å kjøpe datamaskiner og bærbare datamaskiner på
  • Enten du bør betale for utvidede produktgarantier
  • Tips for å spare penger på forsikring
  • Slik får du gratis penger fra Amazon-programmer
  • Steder for å gjøre ubrukte gavekort til kontanter på steder som CardCash eller Cardpool
  • Slik bruker du kredittkort for kontanter tilbake

Uansett hvor mye eller lite penger du har, vil du ta bort enkle tips og snarveier for å smake forhandlere, utnytte spareprogrammer og beholde mer av dine hardt opptjente penger!

Få mer penger jente!

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av min prisbelønte bok Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i din favoritt bokhandel som en paperback eller e-bok. Klikk her for å laste ned 2 GRATIS bokkapitler nå!

Hendene tar ut penger bilde med glede av Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: