Money Management Tips for Gift Par

Money Management Tips for Gift Par
Money Management Tips for Gift Par

Video: Money Management Tips for Gift Par

Video: Money Management Tips for Gift Par
Video: 10 Money Saving Tips No One Is Talking About For 2023 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Q. Jeg er en nygift, som ikke har noen gjeld i vårt ekteskap; Imidlertid har min kone omtrent $ 45.000 i studielånsgjeld. Takk til foreldrene mine, jeg har $ 33 000 som jeg kunne bruke til å betale det ned. Jeg elsker min kone og vil ikke bli en skilsmissestatistikk, men siden mange ekteskap feiler, ville jeg betale sin gjeld for meg?

EN. Nøkkelen til å bo sammen og aldri bli statistikk er å forplikte 100% til ekteskapet ditt. Selv om noen lykkelige par tar en, Äúmine, din og vår, nærmer deg pengene sine, jeg støtter generelt ikke det.

Ekteskap er et ekte partnerskap, og det betyr at dere to er nå et team, mot og økonomisk. Jeg anbefaler å kombinere økonomien din og strategisere om hvordan du skal betale dine forpliktelser og vokse eiendeler sammen.

Men om du og din kone bør bruk ekstra penger til å betale av gjeld er et annet tema. Hvis du ikke allerede har et beredskapsfond som er minst 3 til 6 måneders levetid, trenger du en.

Nødpenger bør rett og slett bli parkert i en FDIC-forsikret bankbesparelse eller pengemarkedskonto. Det vant, tjener mye, men poenget er å holde det helt trygt (ikke investert) dersom du har en uventet finanskrise som å miste jobben din eller ha en medisinsk motgang.

Studentlån gjeld kommer vanligvis med lav rente, og en del av renten er fradragsberettiget. Det betyr at å betale det skal være lavere enn 1) opprette et beredskapsfond og deretter 2) bidra med minst 10% til 15% av din samlede inntekt til pensjonskonto.

Andre linker du kanskje liker:

Skal du betale ned gjeld tidlig?

Hva skal jeg gjøre med en Cash Windfall?

Hvordan lage beslutninger om personlige finanser

25 + beste verktøy for pengene ledelse og produktivitet

Få Money Girl Book!

Leter du etter mer penger råd eller en flott gave? Plukk opp en kopi (eller flere!) Av Money Girl, det er smart å flytte til. Det forteller deg hva du virkelig trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Få ebook versjonen eller paperback på din favoritt bok selger i dag!

Ønsker du flere tips?

Hvis dette ble videresendt til deg av en venn, og du ønsker å motta fremtidige tips, kan du registrere deg her. Vennligst bruk ikke abonnement / abonnementslinken nederst på siden fordi dette vil overskrive vennens abonnement. (Hvis e-postadressen din er nederst på siden, kan du bruke abonnementet / abonnementet nedenfor for å administrere abonnementet ditt.)

Kontakt penger jente!

Jeg elsker å høre fra lesere og lyttere! Du kan følge meg eller legge inn spørsmål på Twitter, Facebook eller Google+. Husk også at du kan bruke søkefeltet på nettstedet Quick and Dirty Tips. Spørsmålet ditt kan ha blitt adressert i en tidligere episode, eller du kan finne gode råd om en rekke emner fra noen av mine andre podcastere.

Cha-Ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: