Leveraged Investments

Innholdsfortegnelse:

Leveraged Investments
Leveraged Investments

Video: Leveraged Investments

Video: Leveraged Investments
Video: Investing With Leverage (Borrowing to Invest, Leveraged ETFs) 2023, Desember
Anonim

Dagens tema er innflytelse. Dette er en av mine favorittfinansielle emner, og her er hvorfor: Utnyttelse kan gjøre en vanlig inntekt og besparelser til ekte formue. Det er nøkkelen bak mange millionærers formuer. Så hva er innflytelse og hvordan kan du bruke den til å ta kontroll over din økonomiske fremtid? Utnyttelse betyr å bruke en spak. Det er kraften til å løfte noe veldig tungt med en relativt liten innsats. Når det gjelder penger, betyr det å bruke lånte penger og en relativt liten innledende investering for å kontrollere en mye større ressurs.

Leveraging Real Estate Investering

Så hvilke typer investeringer gjør det mulig å bruke innflytelse? Vel, eiendomsmegling er en av dem. Det er mulig å investere i et hjem med en svært høy grad av innflytelse eller OPM: andres penger. Dette innebærer at du på lang sikt får fordelene av verdsettelse på hele verdien av huset, men det meste av pengene som brukes til å kjøpe det, er utlåner ikke ditt. Dette er en av de største fordelene med å investere i fast eiendom. For kortsiktige investorer er det imidlertid også en av de største risikoen. Selv om prisveksten i hjemmet har bremset (1) nasjonalt, har eiendommen på lang sikt verdsatt ca. 5% til 6% per år i gjennomsnitt i USA. Denne avkastningen kan ikke høres ut som noe å skrive hjem om, men kraften i innflytelse kan virkelig forstørre det. La oss se på et enkelt eksempel: Tenk deg at du kjøper et hus for $ 100.000 og legger $ 20.000 ned (det er 5: 1 innflytelse). Hvis huset setter pris på 5% i det første året, har du tjent $ 5000 på investeringen på $ 20.000 fra verdsettelsen, det er en 25% avkastning (ikke regnskap for sluttkostnader). Det er en imponerende avkastning. Hvis du bare legger ned $ 10.000 (det vil si hvis du bruker 10: 1-innflytelse) i stedet, kommer du tilbake fra takknemligheten dobles til 50%. Nå er det en fantastisk retur! Dette eksemplet er veldig enkelt å illustrere poenget. Det tar ikke hensyn til netto leieinntekter dersom huset ble leid. Forutsatt at huset ble leid og generert en positiv kontantstrøm, ville avkastningen bli enda bedre. Enkelt sagt kan innflytelse skape millionæravkastning. Med innflytelse kan du skape rikdom mye raskere enn du kunne, hvis du betalte alt penger for en eiendom. Hvis du kjøpte den samme $ 100.000 huset for alle kontanter, ville avkastningen din, basert utelukkende på den 5% takknemligheten, selvfølgelig være 5%. Ved å sette 10% ned, i stedet, blir avkastningen økt 10 ganger til 50%. I USA er det ikke uvanlig å sette så lite som 10% ned med utlånerfinansiering de resterende 90%, selv på et hus som er kjøpt som en investering. Med aksjer er den høyeste innflytelsen du får, vanligvis 50%, noe som betyr at du kan kjøpe aksjer til halv pris med meglerhuset som leverer resten av midlene.

Unngå Margin Risiko Gjennom Real Estate

Bruk av lånte penger til å kjøpe aksjer kalles "kjøp på margin". Men du må være veldig forsiktig! Det kan være veldig risikabelt! Med aksjer kan du få en "margin call" hvis aksjen faller under et visst beløp. Et marginalanrop betyr at meglerhuset kan kreve at du legger inn flere penger eller verdipapirer i kontoen din for å dekke et spesifisert beløp av kostnaden for aksjene kjøpt med låne penger. Et marginalanrop kan tvinge deg til å selge en aksje i en svært dårlig tid! Med fast eiendom er det ingen marginanrop. Hvis verdien faller for en periode, til og med et beløp som er lavere enn balansen på boliglånet, låner "ikke" lånet og forventer at du plutselig betaler det tilbake. Dette er en god ting.

Risikoen for leveraging Real Estate

Bruk av innflytelse til å kjøpe fast eiendom kan forstørre avkastningen, men det er veldig viktig å huske at det også kan forstørre tap også. Hvis du setter 10% ned på et hus og huset faller 10% i verdi, på papir, har du mistet hele forskuddsbetalingen. Og når du faktor i, si 6% i realtor-provisjonene, ville en dråpe på bare 4% slette utbetalingen din hvis du skulle selge. Men hvis du holder på lang sikt, reduseres risikoen for å bruke løftestang ved kjøp av fast eiendom mye, siden amerikansk fast eiendom har verdsatt seg på lang sikt og overfylt inflasjon. Nå, Money Girl ønsker at hun hadde kjent litt mer om kraften av innflytelse da hun kjøpte sitt første hus. Jeg legger 20% ned. Hadde jeg satt ned 10% i stedet, ville mine månedlige innbetalinger vært høyere, men jeg ville ha hatt de resterende 10% kontantene for å dekke den inkrementelle tilleggsbetalingen i mange år med penger igjen for å investere i noe annet. Kraften til innflytelse er grunnen til at eiendomsmegling, klokt kjøpt og holdt på lang sikt, kan være en kraftig strategi for å bygge rikdom.

Denne uken har vi en bokgavle. Slik fungerer det: Hvis du sendte meg en e-post eller postet til bloggen i Money Girl-delen av quickanddirtytips.com, blir du automatisk angitt i boken gi bort. Denne uken er vinneren … Amber P. Gratulerer, Amber! Vennligst sjekk e-posten din for instruksjoner. Du har vunnet Investing in Real Estate av Andrew McLean og Gary Eldred, en utmerket bok på eiendomsmegling som investerer med en god forklaring på konseptet om innflytelse. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv.

administrative

Hvis du har et spørsmål eller en kommentar, send den til [email protected]. Takk for at du lyttet! (1) U.S.boligprisene økte 0,86% i tredje kvartal 2006 (det siste kvartalet som data foreligger) i henhold til Office of Federal Housing Enterprise Oversight (OFHEO).

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl