IRA-bidragsregler når du ikke har inntekt

Innholdsfortegnelse:

IRA-bidragsregler når du ikke har inntekt
IRA-bidragsregler når du ikke har inntekt

Video: IRA-bidragsregler når du ikke har inntekt

Video: IRA-bidragsregler når du ikke har inntekt
Video: 10 IRA Contribution Rules You Must Know 2023, Desember
Anonim

>

Når du ikke har inntekt, har du vanligvis ikke lov til å bidra til en individuell pensjonsordning eller IRA. Det er imidlertid en spesiell situasjon der du fortsatt kan sitte bort penger i en tradisjonell eller en Roth IRA, selv om du ikke tjener penger. Jeg vil fortelle deg om dette unntaket til regelen, slik at du ikke går glipp av muligheten til å superformere pensjonen din.

Hvem kan bidra til en IRA?

For å lære mye mer om de ulike typene pensjonskonto og riktig måte å investere for pensjonering, vær sikker på å få en kopi av min prisbelønte nye bok Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Sørg for å besøke SmartMovesToGrowRich.com der du kan laste ned to gratis bokkapitler!

Flere ressurser: IRS-publikasjon 590: Individuelle pensjonsordninger

Betterment LLC er en SEC-registrert investeringsrådgiver. Brokerage tjenester tilbys av Betterment Securities, en SEC registrert megler-forhandler og medlem FINRA / SIPC.

Investeringer: Ikke FDIC-forsikret • Ingen bankgaranti • Kan miste verdi

Investering i verdipapirer innebærer risiko, og det er alltid potensial for å miste penger når du investerer i verdipapirer.

Før du investerer, vurder investeringsmålene dine og Betalings kostnader og utgifter.

Ikke et tilbud, oppfordring av tilbud eller råd til å kjøpe eller selge verdipapirer i jurisdiksjoner der Betterment and Betterment Securities ikke er registrert.

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: