Investere med en selvstyrt IRA

Innholdsfortegnelse:

Investere med en selvstyrt IRA
Investere med en selvstyrt IRA

Video: Investere med en selvstyrt IRA

Video: Investere med en selvstyrt IRA
Video: Don’t make this critical mistake when it comes to your Roth IRA! 🤯 #shorts 2023, Desember
Anonim

I dag skal jeg snakke om noe veldig kult: en selvstyrt IRA.

Investere med din IRA

Visste du at IRS faktisk lar deg investere i omtrent hvilken som helst type eiendel med IRA-midlene dine? Faktisk er det bare tre typer investeringer som IRS utelukker fra en IRA:

  • Samleobjekter (for eksempel kunst, antikviteter, smykker eller mynter unntatt amerikanske gullmynter)
  • Livsforsikring
  • S selskaper

Da jeg først fant ut at det var mulig å investere i andre ting enn aksjer, obligasjoner og fond med en IRA, lurte jeg meg på hvorfor det jeg aldri hadde hørt om det tidligere. Jeg hadde bidratt til en IRA i mange år, men jeg visste aldri at jeg kunne gjøre alle typer investeringer med mine IRA-penger bortsett fra de tre ekskluderte tingene. Jeg mener, hvis jeg kunne investere i fast eiendom eller en privat bedrift, for eksempel med IRA-midler (eller enda bedre, Roth IRA-midler) som ville være ganske ryddig.

Kan en IRA-depotbank hjelpe deg med andre investeringer?

Grunnen til at du sjelden hører at det er mulig er at de fleste IRA-varemenn er tradisjonelle banker eller meglerhus, og de tilbyr aksjer og verdipapirfond. Etter at jeg hørte det var mulig å investere i andre typer eiendeler, bare for spark, ringte jeg opp Fidelity (som skjedde til å være min IRA-depot) og sa: "Jeg vil gjerne investere i fast eiendom med mine IRA-penger. Hva må jeg gjøre?" Vel, den pensjonsadviseren var sikker på at jeg lurte på hvilken planet jeg var fra. Men han var likevel svært nyttig og pekte meg på noen eiendomsrelaterte fond. Han var uvitende om at det var mulig å kjøpe fast eiendom med en IRA, som ikke er overraskende, fordi det er ikke mulig med tradisjonelle banker og meglerhus.

Den selvstyrte IRA

For å investere i andre typer eiendeler må du åpne det som kalles en "selvstyrt IRA" med en depotbank som lar deg investere i hele spekteret av eiendomstyper tillatt av IRS. Med en selvregistrert IRA kan du investere i eiendoms- og privatforetak, foreta sikrede lån (for eksempel et boliglån), lage usikrede lån, og også investere i tradisjonelle eiendeler som aksjer og verdipapirfond. Med fast eiendom kjøpt av en selvstyrt IRA, blir eventuelle inntekter og kapitalgevinster skattefordelte i tilfelle av tradisjonell IRA eller skattefri i tilfelle av en Roth. Ganske kult!

Leveraging innenfor en IRA

I den siste episoden snakket jeg om begrepet utnytte. Og det er mulig å kjøpe eiendom med innflytelse i din IRA: det er noen långivere som vil låne på fast eiendom kjøpt av en IRA. Imidlertid kan leveraging i en IRA resultere i en spesiell type skatt på inntekt og kapitalgevinster fra den leverte delen av investeringen. I de fleste tilfeller er denne skatten høyere enn hva du ville betale hvis du kjøpte og finansierte en eiendom personlig heller enn gjennom din IRA. Men det er godt å vite at det er mulig å bruke innflytelse når man kjøper fast eiendom med en IRA. For de av dere som kan være interessert i å sprede dine IRA-investeringer utover aksjer, obligasjoner og verdipapirfond, vil du kanskje se på en selvstyrt IRA for å se om det passer deg. Lenker til selvstyrte IRA-varemenn og en IRA-utlåner er gitt nederst på denne siden. Som alltid er alles situasjon annerledes, så det er en god ide å konsultere skatt eller finansiell rådgiver.

administrative

I dag har vi en annen bokgave. Og vinneren er Mike fra "La oss snakke italiensk podcast." Gratulerer, Mike! Du har vunnet en kopi av IRA Wealth av Patrick Rice, en bok om å investere ved hjelp av en selvstyrt IRA. Vennligst sjekk e-posten din for instruksjoner. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Hvis du har et spørsmål eller en kommentar, send den til money@quickanddirtytips.com. ressurser Selvstyrte solo IRA-varemerker

  • PENSCO Trust
  • Egenkapital tillit
  • Entrust-gruppen

Selvstyrt IRA boliglåner

  • Nordamerikanske sparebank

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: