Slik bruker du en SEP-IRA pensjonsplan

Innholdsfortegnelse:

Slik bruker du en SEP-IRA pensjonsplan
Slik bruker du en SEP-IRA pensjonsplan

Video: Slik bruker du en SEP-IRA pensjonsplan

Video: Slik bruker du en SEP-IRA pensjonsplan
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Nadine S. sendte inn et spørsmål om SEP pensjonsplaner. Hun sier:

Jeg jobber fulltidsjobb for et selskap der jeg bidrar til en 401 (k) med et selskapsmatch. Jeg har også en Roth IRA som jeg personlig bidrar til. I tillegg åpnet jeg en bedrift (dans- og skuespillerskole) der jeg er den eneste ansatte. Jeg vil gjerne lære mer om å bidra til en SEP og eventuelle begrensninger for å ha en hvis jeg også bidrar til en 401 (k) og en Roth IRA.

Slik bruker du en SEP-IRA pensjonsplan

Hvis du liker tipsene du får i Money Girl podcast og vil ta mer kontroll over pengene dine, tror jeg du vil like boken min, Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det ville også gjøre en flott gave til alle nyutdannede!

Boken forteller deg hva du trenger å vite om penger uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan laste ned to gratis kapitler på SmartMovesToGrowRich.com.

Få mer penger jente!

Husk å sjekke ut det store arkivet med artikler og podcaster her. Også, registrer deg for gratis Money Girl Newsletter og koble med meg på Facebook og Twitter!

Flere ressurser: Publikasjon 4333, SEP Planer for små bedrifter Form 5305-SEP, Forenklet Medarbeider Pensjons-Individuell Pensjonskonto Bidragsavtale SEP Ofte stilte spørsmål SEP Ressurser på IRS.gov IRA Resources på IRS.gov IRS Employee Plans Videoer

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: