Slik bytter du en hobby til en bedrift

Innholdsfortegnelse:

Slik bytter du en hobby til en bedrift
Slik bytter du en hobby til en bedrift

Video: Slik bytter du en hobby til en bedrift

Video: Slik bytter du en hobby til en bedrift
Video: DO NO GLUE SLIME RECIPES WORK? 😱 *How to Make Slime Without Glue and Activator* 2023, Desember
Anonim
En podcast lytter som heter Matt W. spør:
En podcast lytter som heter Matt W. spør:

"På fritiden liker jeg å endre varebiler og ønsker å gjøre denne hobbyen til en bedrift. Imidlertid er de fleste av mine ekstra penger bundet opp i pensjonskontoer. Jeg bidrar med 7% til min 401 (k) fordi min arbeidsgiver samsvarer med det fulle beløpet. Og jeg har også maksimalt en Roth IRA, som er så mye som jeg har råd til å redde. Jeg har ikke tenkt å ta ut penger fra disse kontoene fordi jeg forstår at det er straffer. Men går framover, bør jeg slutte å finansiere dem og bruke pengene til å starte en bedrift i stedet?"

Jeg gir Matt noen ideer om hvordan du starter et forretningsprosjekt og dekker viktige skatteregler du trenger å vite om å gjøre hobbyen din til en bedrift. Sponsor: Audible.com, Internettets ledende leverandør av lydbøker med over 100 000 nedlastbare titler på tvers av alle typer litteratur, inkludert fiksjon, fiksjon og tidsskrifter. For en gratis lydbok av ditt valg, gå til Audiblepodcast.com/moneygirl.

Hvordan finansiere en bedrift

For å lære om hvordan du sparer penger og bygger rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com! Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: