Slik bytter du til en gratis bankkonto i 5 enkle trinn

Innholdsfortegnelse:

Slik bytter du til en gratis bankkonto i 5 enkle trinn
Slik bytter du til en gratis bankkonto i 5 enkle trinn

Video: Slik bytter du til en gratis bankkonto i 5 enkle trinn

Video: Slik bytter du til en gratis bankkonto i 5 enkle trinn
Video: emma - Million (Official Music Video) 2023, Desember
Anonim

!

I det siste har det vært mye snakk om bankgebyrer som går gjennom taket. Jeg forteller deg hvorfor du kunne se bankgebyrene dine stige og hvor du kan finne en billigere bank som vil spare deg for penger. Jeg vil også vise deg den riktige måten å bytte bankkontoer i 5 enkle trinn.

Hvorfor bankgebyrer øker

Grunnen til at du kan bli rammet av nye bankgebyrer, er fordi føderale forskrifter setter en krympe i bankoverskudd. Grensen som bankene kan belaste selgere når du sveiper et debetkort, er nå kuttet i halvparten. Som du kan forestille deg, er bankene ikke glade for det; de sier at det kan kutte inntektene med så mye som 40 prosent. Så de implementerer nye gebyrer for å gjøre forskjellen.

Her er noen av gebyrene som store banker har satt på plass eller vurderer å lade sine kunder:

• Månedlige avgifter på opptil $ 5 for å bruke et debetkort

• Debitkorttransaksjonskostnader hver gang du sveiper

• Avgifter for å motta papirerklæringer

• Færre eller ingen debetkortbelønninger

• Økte ATM-avgifter

• Avgifter for tilgang til nettbank

Hvordan Bytte Banker

Bankene må varsle deg før de begynner å belaste nye avgifter, så vær sikker på å lese eventuelle e-postmeldinger du mottar fra dem. Hvis du ikke er glad for å ha nye eller økte avgifter, kan det være på tide å bytte banker. Bytte bankkontoer gjør en liten innsats fra din side, men hvis du følger mine 5 raske og skitne trinn, vil overgangen bli glatt som silke:

Trinn # 1: Gjør din forskning

Det første trinnet er å handle for en billig bank eller kredittforening som tilbyr de tjenestene du trenger. Internett-eneste banker tilbyr noen av de beste tilbudene, men lokale kredittforeninger og små samfunnsbanker kan også være fantastiske, rimelige alternativer.

Jeg fant banken min på checkfinder.com, der du kan sammenligne gratis sjekke kontoer landsomfattende. Hver institusjon i checkfinder.com-databasen tilbyr fantastiske fordeler som høye renter, gratis nettbank og faktura, refunderte minibanker, ingen minimumsbalanse og FDIC-forsikring (eller NCUA-dekning, tilsvarende forsikring for kredittforeninger). Det blir bare ikke noe bedre enn det!

Her er flere flotte steder å finne en bedre bank:

• Ally.com

• Perkstreet.com

• Depositaccounts.com

• Bankrate.com

• Gobankingrates.com

Trinn # 2: Åpne din nye konto

Når du velger en ny bank, er det andre trinnet å åpne og finansiere kontoen din. De fleste banker godtar en rekke betalingsalternativer for ditt første innskudd, inkludert kontanter, sjekk eller et kreditt- eller debetkort. Du kan også initiere en overføring fra kontoen du har til hensikt å lukke. Du må bare ha bankruting og kontonumre hendig.

Fond din nye konto med bare et lite innskudd for å komme i gang. Husk at du må beholde nok penger på din gamle konto for å dekke eventuelle utestående sjekker eller kommende automatiske betalinger som skal utarbeides før du kan endre dem.

Trinn # 3: Endre automatiske transaksjoner

Dette er den vanskelige delen. Du må bytte over dine automatiske innskudd og uttak så nært som mulig, og sørg for at du kan dekke eventuelle uventede innbetalinger som kan fjerne din gamle konto i overgangsperioden.

Så trinn 3 er å lage en liste over hver gjentagende transaksjons-lån utbetalinger, forsikringspremier, gym medlemskap, månedlige abonnementer og lønn innskudd. Listen din bør også ha den neste datoen du forventer at disse automatiske transaksjonene skal treffe kontoen din. For å være sikker på at du ikke går glipp av noe, skal du bare skanne de siste bankregnskapene dine og se etter oppføringer som skjer på auto-pilot.

Det er best å bytte automatisk innskudd først, slik at du vet nøyaktig når inntektene dine begynner å strømme inn i den nye kontoen. De fleste banker har et direkte innskuddsformular som du kan sende til din arbeidsgiver eller andre inntektskilder som tillater dem å oppdatere kontoinformasjonen din. Deretter kan du bytte over dine automatiske betalinger.

Her er et viktig tips: Ikke anta at bare fordi du sender inn et kontobevakningsskjema at neste direkte innskudd eller automatisk tilbaketrekking vil slå din nye konto. Avhengig av hvor mye forhåndsvarsel en arbeidsgiver eller en handelsmann trenger, kan endringen ta en full regnskapssyklus til å tre i kraft.

Bekreft alltid den nøyaktige datoen for endringen, eller send nok penger til den gamle kontoen din for å dekke eventuelle tilbakebetalinger. Dette er kritisk fordi hvis du kommer opp kort kan du bli belastet den dobbelte whammy av en utilstrekkelig fond avgift fra banken og en sen betaling avgift fra biller.

Trinn 4: Slutt å bruke din gamle konto

Etter at dine automatiske innskudd og uttak er slått på, er det fjerde trinnet å slutte å bruke ditt gamle debetkort eller papirtjekker. Jeg forteller deg når du skal ødelegge dem på et øyeblikk.

Husk at du kan ha andre kontoer knyttet til den du lukker, for eksempel et kredittkort, et belønningskort eller en PayPal-konto. Logg på eventuelle koblede kontoer for å oppdatere informasjonen din online eller ta kontakt med firmaet via telefon.

Trinn # 5: Lukk din gamle konto

En av de største feilene folk gjør er å stenge sin gamle bankkonto for tidlig, før alle de pågående transaksjonene har ryddet. Vent til du har en kontoutskrift fra den nye banken din for å bekrefte at hver månedlige automatiske transaksjon er koblet til den nye kontoen.

Mange banker krever at du snakker med en representant personlig eller på telefon for å lukke en konto. Hvis du har en gjenværende saldo, kan de overføre pengene til din nye bankkonto eller sende deg en papirtjekke. Når kontoen din er avsluttet officielt, kan du ødelegge ditt gamle debetkort eller papirtjekker.

Hvis du er bekymret for å bytte en bankkonto på egen hånd, gjør det ikke vondt for å be om hjelp fra en kundeservicerepresentant. De kan være villige til å hjelpe deg med å sikre at ingenting faller gjennom sprekkene.

Å gjøre bryteren til en bedre bank kan være nøkkelen til å få bedre service, betale færre avgifter og tjene mer interesse på pengene du allerede har.

Last ned gratis kapitler av Money Girl's Smart Moves for å vokse rik

Hvis du liker å lese Money Girl, vil du elske min prisbelønte bok Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Få mer penger jente!

Det er et stort arkiv av tidligere artikler og podcaster hvis du skriver inn hva du vil lære om i søkefeltet øverst på siden. Her er alle de mange stedene du kan koble til med meg, lære mer om personlig økonomi, og spørg penger spørsmålet ditt:

• Money Girl Newsletter

• Facebook

• Twitter

• Money Girl Personal Finance Group på LinkedIn.

• Google+

• Money Girl podcast på iTunes

• E-post: [email protected]

• Voicemail: 206-333-1610

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: