Slik Slash Din Electric Bill ved å varme mindre vann

Innholdsfortegnelse:

Slik Slash Din Electric Bill ved å varme mindre vann
Slik Slash Din Electric Bill ved å varme mindre vann

Video: Slik Slash Din Electric Bill ved å varme mindre vann

Video: Slik Slash Din Electric Bill ved å varme mindre vann
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2023, Desember
Anonim

Slår du av vannvarmeren? Spar penger?

Ja, du slår av vannvarmeren når du ikke trenger varmtvann, vil spare penger, men du må kanskje vente en stund før du har varmt vann igjen. Det er absolutt verdt det å slå den av mens du er ute av byen, og du vil kanskje også investere i en varmtvannsbereder, som er en programmerbar termostat for vannvarmeren din. Et bedre alternativ er imidlertid å skru ned varmen!

Slå ned varmen

Du bruker aldri vannet ditt på full blast, uansett (140ºF!), Så det er verdt det å senke hvor varmt du beholder vannvarmeren din. Du kan spare opptil $ 125 per år ved bare å senke termostaten på varmtvannsberederen fra 140º til 120º F - og du vil nok ikke engang merke til forskjellen.

Kjøp vannvarmeren en jakke

En varmtvannsberederen isolasjonsjakke (også kalt et teppe) koster $ 15- $ 35, men det kan kutte kostnadene for å varme vannet ditt dramatisk. Ved å isolere vannvarmeren din, vil du redusere mengden energi du trenger for å varme opp stående vann i halvparten, og også kutte ned på beløpet du må betale. For å finne ut om du trenger en vannvarmerjakke, berør siden av den. Hvis det er varmt, lekker det energi. Du kan også ønske å isolere varmtvannsrørene.

Tapp vannvarmeren din for å lagre

Sørg for å tappe vannvarmeren en gang i året for å kvitte seg med sediment. For lenge for lenge, kan denne gruven bygge opp til du bruker energi til å varme slam. Skyll det ut for å bruke mindre energi og lagre.

Vask klær i kaldt vann

Kutt ned på mengden varmt vann du bruker ved å vaske klærne i kaldt vann med kaldt skyll. På grunn av fremskritt i vaskemidler og vaskemaskiner, er den eneste tiden du virkelig trenger å bruke varmt eller varmt vann, når du trenger en virkelig dårlig flekk, som rødvin eller olje, ut av en artikkel. Ikke bare vil du hjelpe miljøet, du vil spare penger på oppvarming av vannet også.

For flere måter å spare penger fra hele Internett, sjekk ut våre Sparer penger styret på Pinterest. Og ikke glem å registrere deg for vår nyhetsbrev og følg oss videre Facebook !

Anbefalt: