Hvordan spare penger på oppvarmingsregningen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spare penger på oppvarmingsregningen
Hvordan spare penger på oppvarmingsregningen

Video: Hvordan spare penger på oppvarmingsregningen

Video: Hvordan spare penger på oppvarmingsregningen
Video: 15 Things You Should NOT Spend Money On 2023, Desember
Anonim

Radiator Hack

Hvis du bruker radiatorvarme, få dem til å jobbe hardere uten å bruke ekstra cent. Fest en meget stor bølgepapp i aluminiumsfolie (skinnende side ut), og legg den bak din frittstående radiator. Folien vil reflektere varmen, og gjøre rommet varmere.

Fyldte dybdåkkere

Har barna dine mange utstoppede dyr? I vinter legger de som de leker med sjeldnere til god bruk: Linj dem opp foran soveromsvinduene for å hindre at drakter kommer inn under.

Se også: 5 måter å ta vare på hjemme om vinteren

Hold det fuktig

Det er sant at det ikke er varmen som får deg til å føle deg varm, det er fuktigheten. Fuktig luft føles varmere enn tørr luft, så om vinteren, i stedet for å sveve varmen, kjøre en luftfukter. Dette gjør at du kan skru ned varmen, spare energi og fortsatt føle deg komfortabel. Levende, løvrike planter bidrar også til å øke luftfuktighetsnivået.

Et takvifte kan holde deg varm også

Ikke la viften din gå på spill bare fordi det ikke lenger er varmt ute. For å holde seg velsmakende i løpet av de frodige vinterdager, trykk på omvendt bryter for å skape varm luft ned i rommet ditt.

Plug Up Leaks

Ifølge Miljøvernbyrået kan et godt forseglet hjem være opptil 20 prosent mer energieffektivt. De fleste lekkasjer forekommer i kjelleren eller loftet hvor du føler deg utkast eller rundt ledninger, rørledninger, kanaler og kjellerfeltledd. Du vil kunne forsegle mange lekkasjer med en enkel kulepistol, men for instruksjoner om hvordan du plugger større hull, sjekk ut denne guiden på EnergyStar.gov.

Lås Windows

Om vinteren, ikke bare hold windows lukket, pass på at de er låst for tettest mulig tetning. Dette kan i stor grad redusere utkast.

Vinter din dør

Hvis du har en skyve glassdør som sjelden brukes om vinteren, forsegle toppen, bunnen og sidene med duct tape for å holde kald luft fra å komme inn. Eller skjær ermet av en gammel genser eller genser, og fyll den deretter med ukokt ris og knute endene. Plasser foran trekkdører og risen vil absorbere kulde!

Se også: Sjekkliste for høst / vinter vedlikehold av hjemmet

Dust Buster

Sørg for å støvsuge oppvarmings- og klimaanlegget regelmessig. Når de blir kaket opp med støv, må ovnen eller klimaanlegget jobbe mye vanskeligere! For å få best mulig energieffektivitet, sørg for å holde dem støvfrie.

Lukk noen ventiler

Lukk varme- og klimaanlegget i rom i hjemmet ditt, du bruker ikke ofte, som et rom eller vaskerom. Hvis ventilasjonene dine ikke har nedleggelser, må du forsegle dem med kanaltape.

Langsom og stabil med termostaten

Når det er på tide å slå på varmen, vær tålmodig. Huset ditt vil ikke varme opp noe raskere hvis du slår termostaten opp, men du er sannsynligvis å glemme å skru den ned, noe som kan være en stor energiforbruker.

Følg oss på Facebook for våre hvem visste? Dagens tips!

Anbefalt: