Hvordan spare penger (og stress) når du flytter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spare penger (og stress) når du flytter
Hvordan spare penger (og stress) når du flytter

Video: Hvordan spare penger (og stress) når du flytter

Video: Hvordan spare penger (og stress) når du flytter
Video: Nordea Stories - Hva skjer med økonomien når barna flytter ut? 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Uansett om du flytter inn i et nytt hjem over gaten eller langrenn, er flytting stressende, tidkrevende og kostbart. Jeg gir deg 5 flotte bevegelige tips for å spare penger og kutte stresset for å bli avgjort på ditt nye sted. Sponsor: Audible.com, Internettets ledende leverandør av lydbøker med over 100 000 nedlastbare titler på tvers av alle typer litteratur, inkludert fiksjon, fiksjon og tidsskrifter. For en gratis lydbok av ditt valg, gå til Audiblepodcast.com/moneygirl.

Klikk her for å abonnere på den ukentlige Money Girl audio podcast-det er gratis!

Det er ikke noe som gjør at planleggingen er nøkkelen til å få et vellykket trekk. Jo tidligere du begynner å tenke på hva som må skje og begynne å gjøre nødvendige forberedelser, jo lykkeligere vil du være før, under og etter flytting.

Selv om du flytter ut av staten, trenger du mer administrativ arbeidskompetanse som skifter bilforsikring, og handler om registrering av kjøretøy, og kanskje skiftende bankerLokale trekk kan også være svært beskatning når du venter til siste øyeblikk for å bli organisert.

Her er 5 bevegelige tips for å gjøre ditt neste trekk lettere og billigere:

Tips nr. 1: Flytt færre elementer

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Kvinne Bytting fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: