Hvordan lagre en nedbetaling for å kjøpe et hjem, del 2

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lagre en nedbetaling for å kjøpe et hjem, del 2
Hvordan lagre en nedbetaling for å kjøpe et hjem, del 2

Video: Hvordan lagre en nedbetaling for å kjøpe et hjem, del 2

Video: Hvordan lagre en nedbetaling for å kjøpe et hjem, del 2
Video: Как выбрать фундамент под дом? Бурение под сваи. #2 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Å spare nok for en nedbetaling for å kjøpe et hjem er en av de største økonomiske utfordringene mange av oss står overfor. I første episode i denne 2-del-serien dekket jeg hvor mye hjemme du har råd til og beløpet du vanligvis må betale for en forskuddsbetaling. I tillegg ga jeg flere ressurser for føderal og lokal forskuddsbetaling.

I denne episoden lærer du smarte måter å bygge nedbetalingsfondet ditt og de beste kontoene for å holde det trygt til du er klar til å bli et hus. Sponsor: Audible.com, Internettets ledende leverandør av lydbøker med over 100 000 nedlastbare titler på tvers av alle typer litteratur, inkludert fiksjon, fiksjon og tidsskrifter. For en gratis lydbok av ditt valg, gå til Audiblepodcast.com/moneygirl.

Klikk her for å abonnere på den ukentlige Money Girl audio podcast-det er gratis!

Hvordan lagre for en forskuddsbetaling

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Gratulerer med far og sønn fotofra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: