Slik reduserer du skatter

Innholdsfortegnelse:

Slik reduserer du skatter
Slik reduserer du skatter

Video: Slik reduserer du skatter

Video: Slik reduserer du skatter
Video: Вся правда о Куликовской Битве 2023, Desember
Anonim
Dette innlegget er det siste i vår femdelte serie om å ta ansvar for din økonomi i 2010. Hver artikkel i serien har handlet om en søyle med personlig økonomi-innstilling, å spare, investere og være ordentlig forsikret. Dagens tema handler om hvordan du skal kutte din skatteregning lovlig.
Dette innlegget er det siste i vår femdelte serie om å ta ansvar for din økonomi i 2010. Hver artikkel i serien har handlet om en søyle med personlig økonomi-innstilling, å spare, investere og være ordentlig forsikret. Dagens tema handler om hvordan du skal kutte din skatteregning lovlig.

Hvis du er som mange som jobber for en arbeidsgiver, kan du ikke vite nøyaktig hvor mye du betaler i skatt hvert år. Selvfølgelig vet du at skatter trekkes fra lønnsslippene dine, og at du kan bli berettiget til refusjon på skattetid. Men skjønner du at skatter er trolig din største utgift? Fordi de tar en så stor bit ut av inntektene dine, er det smart å redusere dem på alle mulige måter. Nå foreslår jeg ikke at du gjør noe ulovlig for å unngå å betale skatt. Men selv IRS oppfordrer folk til ikke å betale mer i skatt enn loven krever.

Slik reduserer du skatter

Så hvordan reduserer du faktisk skatt uten å plukke loven? Her er de fem beste måtene:

Strategi # 1: Juster din tilbakeholdenhet

Mange mennesker har for mye føderal skatt holdt tilbake fra sine lønnsslipp. Du er i den båten hvis du mottar en stor skattemessig tilbakebetaling hvert år. Jeg vet at det virker counterintuitive, men å motta en skattemessig tilbakebetaling hjelper aldri økonomien din. Tenk på dette: Når du sender en selvangivelse, er du egentlig bare i ferd med å slå opp med regjeringen. Hvis du ikke betalte nok i løpet av året gjennom lønnsavdrag for å dekke din skatteregning, må du betale forskjellen på skattedagen. Eller hvis du overbetalt din skatteregning, får du en skattemessig tilbakebetaling for overskytende.

Så motta en skattemessig tilbakebetaling er bare en indikasjon på at du har overlevert alt for mye penger til regjeringen. I stedet bør du ha mottatt de pengene og sette den på jobb og tjene en god avkastning på pensjons- eller sparekonto. Motta en høyere lønnsslipp nå, i stedet for å få en skattemessig tilbakebetaling i fremtiden, reduserer ikke fakturaen din, men det gir deg en umiddelbar lønnsøkning, slik at du kan kontrollere mer av dine hardt opptjente penger. Du justerer innholdet ditt ved å fylle ut skjema W-4 og sende det til din arbeidsgiver når som helst i løpet av året. W-4 kan være forvirrende, så få litt hjelp med det ved å bruke kildeskalkulatoren på irs.gov. Skattekreditter er en av de mektigste måtene å senke skatter på, fordi de reduserer din faktiske skattekostnad dollar for dollar.

Strategi # 2: Ta skattekreditter

Skattekreditter er en av de mektigste måtene å senke skatter på, fordi de reduserer din faktiske skattekostnad dollar for dollar. Det er som å gå til matbutikken med en kupong på $ 3. Hvis din totale regning er $ 75, betyr kupongen at du bare betaler $ 72. Vel, skattekreditter skråstreker mengden av skatt du skylder på samme måte. Se om du er kvalifisert for noen av disse ti skattekredittene:

 • Child Tax Credit
 • Child and Dependent Care Credit
 • Opptjent inntektskreditt
 • Kreditt for eldre eller funksjonshemmede
 • Pensjonssparingsbidragskreditt
 • American Opportunity Tax Credit
 • Lifetime Learning Credit
 • Nonbusiness Energy Property Credit
 • Bolig Energi Effektiv Eiendom Kreditt
 • Homebuyer Credit

Strategi # 3: Ta skattefradrag

Et skattefradrag er et beløp som IRS tillater deg å trekke fra din skattepliktig inntekt, for eksempel veldedige bidrag, studielånsrente og visse IRA-bidrag. Når du reduserer din skattepliktig inntekt, reduserer du også skatteplikten. For eksempel, hvis din skattepliktige inntekt er $ 40 000, men du er kvalifisert til å kreve $ 10 000 i tillatte fradrag, må du bare betale skatt på $ 30 000. Den beste måten å se hvert tillatbart fradrag er, er å se gjennom skjema A i skjema 1040, fordi det er der du krever spesifiserte fradrag. Det er også et instruksjonsark for Schedule A, som gir deg detaljer om hver av fradragene.

Strategi # 4: Bidra til Skatteoppsatt pensjonskonto

Pensjonskontoer, som tradisjonelle IRA, arbeidsplass 401 (k) s og Keoghs (som er selvstendig næringsdrivende) er gode måter å redusere skatteregningen på. Det er fordi du ikke betaler skatt på pengene du bidrar til dem før du trekker den ut i fremtiden. Det eliminerer ikke skatten, men du utsetter den i mange år.

Strategi # 5: Bruk helseutgifter

Det er flere programmer opprettet for å kompensere den økende kostnaden for helsevesenet:

 • Helse sparekontoer (HSA)
 • Fleksible tilførselsarrangementer (FSA)
 • Helsebidragsordninger (HRA)

De tillater deg å betale for visse medisinske utgifter med skattefrie penger og kan i noen tilfeller kombineres med en høyverdig helseplan. Hvis du er kvalifisert for en av de skattefordelte kontoene, må du ikke gå glipp av muligheten til å spare skatt ved å bruke penger før skatt på kvalifisert helsetjenester eller barnehageutgifter. Ta en titt på IRS-publikasjon 969 for fullstendig informasjon.

[AdMiddle]

Før jeg går, vil jeg minne deg på at hvert år slutter IRS med millioner av dollar som den prøver å tilbakebetale skattebetalere. Hvis du nylig flyttet, er det en god ide å fullføre en adresseendringsformular, det er IRS Form 8822 for å sikre at pengene dine følger deg. Eller enda bedre, sett en skattefradrag opp for direkte innskudd til en spesiell konto, som din heath sparekonto, pensjonskonto eller en bank sparekonto. Du kan til og med dele det opp mellom flere kontoer ved å fylle ut IRS-skjema 8888.

Money Girl Audiobook & Kontaktinfo Takk til alle som har lastet ned min nyeste lydbok, Money Girl er 10 trinn til et gjeldfritt liv. Få din kopi i dag på Audible.com, Amazon.com, eller i iTunes-butikken. Det er en fin måte å støtte podcasten på og få på vei til en bedre økonomisk fremtid. Du kan alltid sende dine e-post kommentarer eller spørsmål til meg på [email protected].

Flere ressurser: IRA Bidrag: Fradrag og skattekreditter Money Girl Podcast # 151: Hva er den utvidede første gangen Homebuyer skattekreditt? Money Girl Podcast # 153: Hvordan senke dine skatter med energieffektive forbedringer Money Girl Podcast # 84: Bli kjent med helse sparekontoer Money Girl Podcast # 154: The New Roth IRA Regler for 2010

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: