Hvordan tjene mer penger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tjene mer penger
Hvordan tjene mer penger

Video: Hvordan tjene mer penger

Video: Hvordan tjene mer penger
Video: Ekstra inntekt // Måter å tjene mer penger på // Tips til inntektskilder // Pengesnakk 2023, Desember
Anonim

Vi kommer nærmere det nye året, og du vet hva det betyr! Det er på tide å gjøre noen beslutninger for å forbedre din personlige økonomi neste år. Ikke bekymre deg; det trenger ikke å være vanskelig. Du kan bli overrasket over hvor lett det er å gjøre noen få små endringer som kan forandre ditt økonomiske velvære og gi deg mer sikkerhet. I denne artikkelen gir jeg deg tre gode måter å tjene mer penger neste år..

Hvordan tjene mer penger

Det er tre grunnleggende økonomiske strategier du kan bruke til å tjene mer penger i 2011:

  1. Øk inntektene dine ved å administrere din karriere mer proaktivt.

  2. Tjen mer interesse ved å administrere pengene du allerede har mer effektivt.

  3. Invester mer ved å raffinere utgiftsplanen og kutte utgiftene dine.

De høres ganske generisk ut, så la oss få mer konkret om hver strategi, slik at du kan søke dem på din situasjon.

Slik øker du inntekten

Selv i dagens tøffe jobbmarked, er en av de beste måtene å øke inntekten, å be om en velfortjent oppvekst eller forfremmelse.

Selv i dagens tøffe jobbmarked, er en av de beste måtene å øke inntekten, å be om en velfortjent oppvekst eller forfremmelse. Du kan jobbe lengre timer for å dekke for avskedigede ansatte og kunne ha hentet noen nye ferdigheter underveis. Sammenlign hva du lager til gjennomsnittlig lønn eller lønn i ditt felt og ikke vær redd for å snakke med sjefen din hvis du tror at du skal tjene mer. Diskuter hva du har oppnådd for selskapet og minne arbeidsgiveren om verdien du tar med på grunn av din utdanning, bransjeerfaring, personlige tilkoblinger eller tid på jobben, for eksempel.

Hvis du diskuterer en heve med sjefen din, føles litt vanskelig, husk bare hvor gunstig det kan være for din økonomiske fremtid. Her er hva jeg mener: Hvis du forhandler ytterligere $ 3000 per år, er det en ekstra $ 60 000 over de neste 20 årene. Hvis du investerer tilleggsinntektene på en pensjonskonto, som a 401 (k) eller en IRA, og tjene 7% i gjennomsnitt hvert år, øker oppgangen til $ 123,000! Å ha mer inntekt gjør det også mulig å samle større trygdeordninger hver måned etter at du går på pensjon.

Når din inntekt er tappet ut i din nåværende jobb, snakk med sjefen din om mulige salgsfremmende muligheter. Hvis de bare ikke eksisterer der du er nå, søk etter en mer lukrativ stilling eller begynn å hustle på siden ved en annen jobb. Hva med å skape en deltidsvirksomhet? Tenk på hvilke ferdigheter du har som andre mennesker trenger, som husmaleri, datarbeid, kjæledyrsitting, veiledning, musikkleksjoner, verksted, skriving, shopping, husrengjøring, bokføring og så videre. Bli en deltid entreprenør er en fantastisk måte å tjene mer på og kan til og med føre til heltidsarbeid som du virkelig er lidenskapelig om.

Hvordan tjene mer interesse

Du kan imidlertid være lettet over å vite at du ikke trenger å jobbe med flere jobber for å tjene mer penger neste år. Den andre strategien jeg nevnte er å tjene mer interesse på pengene du allerede har. For eksempel, hvis du har bankkontoer som knapt betaler noen interesse, er det på tide å gjøre pengene dine mye vanskeligere for deg. Søk etter gratis avkastningskontoer og sparekontoer på nettsteder som depositaccounts.com og checkingfinder.com. Hvis du tjener 4% på en konto som utgjør $ 15.000, vil du ha ekstra $ 600 i lommen hvert år. Hvis du investerer inntektene dine for en beskjeden avkastning, kan den vokse til $ 25 000 over 20 år.

En annen måte å tjene mer interesse er å betale mindre interesse! Hvis du bærer en balanse på et kredittkort som belaster 17% rente, for eksempel betaler det av, er som å tjene 17% etter skatt. Så undervurder ikke hvor gunstig det er å eliminere høyrente gjeld som kredittkort, butikkkort og lønningslån.

Hvordan investere mer

Den tredje strategien for å tjene mer penger neste år er å investere mer penger. Det første trinnet å investere mer er å opprett et budsjett (eller hva jeg foretrekker å ringe en utgiftsplan). I min nye bok, Money Girl's Smart Moves til å vokse rik, Forteller jeg deg nøyaktig hvordan du skal sette opp en realistisk utgiftsplan, slik at du vet hvor pengene dine går og kan skille ut en større del av din skjønnsmessige inntekt for å sette til side for fremtiden. Du vil også lære de riktige typer investeringer å gjøre basert på din alder og langsiktige økonomiske mål.

Jeg anbefaler å bruke en gratis online økonomisk søknad som mint.com å enkelt importere og spore dine utgifter fra kontoer hos banker og kredittkortselskaper. Mint gir deg mulighet til å sette budsjett for hver av dine utgiftskategorier - for eksempel dagligvarer, spisesteder, klær og verktøy - og for å få utbetalinger, slik at du alltid holder deg på sporet.

Et smart skritt er å investere minst 15% av inntektene dine for fremtiden, så gjør en oppløsning for å pumpe opp besparelsesraten din. Selv øke bidrag til a pensjonskonto med 1% hvert år er en kunnskapsrik vane som virkelig vil lønne seg over tid. Hvis du bruker hver av de tre strategiene som jeg diskuterte for å tjene mer inntekt, for å tjene mer interesse, og å investere mer skjønnsmessig inntekt, har du det som trengs for å virkelig komme videre og bygge alvorlig rikdom for fremtidens økonomiske sikkerhet.

Feire penger jente og vinn gratis bøker!

Fra nå til slutten av 2010 gjør jeg noe spesielt å takke for at du er en del av suksessen til Money Girl! De lyd podcast har blitt lastet ned over åtte millioner ganger, så jeg gir bort åtte personlige finansbøker skrevet av forskjellige forfattere, inkludert meg. Det vil bli en vinner hver uke. For å være kvalifisert til å vinne, melde deg på SmartMovesToGrowRich.com.

For mer penger tips, verktøy og råd, må du registrere deg for gratis Money Girl nyhetsbrev og å koble med meg på Facebook og Twitter. Send også ditt pengespørsmål til meg på [email protected].

Money Girl's Smart Moves å håndtere din gjeld

Vil du angripe den voksende bunken av gjeld? Last ned en gratis Kindle e-bok, Money Girl's Smart Moves å håndtere din gjeld, og følg en 10-trinns plan for å bli kvitt din gjeld for godt. Denne spesielle e-boken inneholder en forhåndsvisning av Laura Adams nye bok- Money Girl's Smart Moves til å vokse rik-Det dekker alt fra å investere, kjøpe eiendommer, redusere skatt, øke kredittpoengene dine, bruke teknologi til å bedre administrere pengene dine, og hele enchilada! Tidlige anmeldelser lover boken som en som gjør at du kan "skape et rikere liv - både økonomisk og følelsesmessig". (Utgiverens ukentlige)

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: