Slik investerer du en Windfall

Innholdsfortegnelse:

Slik investerer du en Windfall
Slik investerer du en Windfall

Video: Slik investerer du en Windfall

Video: Slik investerer du en Windfall
Video: НЕ ВЫБРОСИЛА СТАРЫЙ ТЮЛЬ И ХОРОШО СЭКОНОМИЛА СЕМЕЙНЫЙ БЮДЖЕТ! 4 КРУТЫЕ ИДЕИ ИЗ ТЮЛЯ! 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Noen ganger får du en økonomisk nedgang som en gave, arv, lotteri utbetaling, eller en skatt refusjon-og finn deg selv å hoppe for glede. Men når støvet og spenningen slår seg, finner du også deg selv og lurer på hva du skal gjøre med det.

Det er situasjonen for en leser som heter Amber W., som spør:

"Jeg er en heltidsstudent som støttes av foreldrene mine, og de ga meg $ 30.000 mer enn jeg trenger akkurat nå. Jeg vil gjerne investere det og tjene litt ekstra penger. Hvilke råd har du?" Sponsor: Podcastversjonen av denne artikkelen er hentet til deg av Stitcher. Med gratis Stitcher SmartRadio, du kan lytte til dette og tusenvis av andre podcaster på mobiltelefonen din. Bruk kampanjekode QDTog få en sjanse til å vinne $ 1000.

Ikke får gratis Money Girl Newsletter? Registrer deg for pengene tips og råd!

Amber er i en ganske misunnelsesverdig posisjon for å få sin utdannelse betalt av foreldrene sine - og å ha en engangsbeløp på kontanter for å leve på. Men med mindre foreldrene er villige til å holde denne sausen flyter, må Amber styre pengene klokt.

Her er 5 spørsmål du burde spørre deg selv før du investerer en økonomisk nedbør:

Spørsmål # 1: Har jeg nødsparing?

For å lære om hvordan du sparer penger og bygger rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com! Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: