Slik vokser du rik mens du hever en familie

Innholdsfortegnelse:

Slik vokser du rik mens du hever en familie
Slik vokser du rik mens du hever en familie

Video: Slik vokser du rik mens du hever en familie

Video: Slik vokser du rik mens du hever en familie
Video: Никогда не берите эти вещи от свекрови, иначе не избежать беды 2023, Desember
Anonim

Kim Palmer er en personlig økonomi forfatter og forfatter som var senior penger redaktør på US News & World Report i ni år. Da hun ble mor, innså hun at hun måtte nærme seg økonomien og pengene vaner på en helt ny måte.

I dette intervjuet snakker vi om hennes siste tittel, Smart mamma, rik mor, som vil være tilgjengelig i juni. Det krønner folk som har oppholdt seg i spillet - heltid, frilans, selvstendig næringsdrivende og mer - og ble mer velstående og bemyndiget.

Vi diskuterer hvordan kvinner i dag navigerer de økonomisk utfordrende karriere- og foreldringsårene. Hun deler råd og tips for å hjelpe deg med å innføre sunne vaner og ta vanskelige beslutninger som lønner seg i overflod.

[Lytt til intervjuet med lydspilleren i øverste høyre side av denne siden eller på iTunes, SoundCloud, Stitcher og Spotify; for Spotify, bare søk på appen for "Money Girl".]

Gratis ressurs: Laura anbefalte verktøy Bruk dem til å tjene mer, spar mer, og utfør mer med pengene dine!

Her er noen av de viktige problemene som jeg dekker med Kim:

  • Hva koster det egentlig å heve et barn og hvordan å forberede seg økonomisk
  • Fordeler og ulemper med å ha barn tidlig eller sent i karrieren din
  • Å finne fleksibilitet på jobben samtidig som du sikrer ditt inntjeningspotensial
  • Lagre for høyskole og pensjonisttilværelse til tross for økte utgifter
  • Hvordan lage sunne vaner og ta vanskelige avgjørelser som virkelig lønner seg

Så snart jeg ble mor, følte jeg det motstridende presset om å være hjemme mer - men også behov for mer penger og tid. - Kim Palmer

Hvis du er foreldre eller vurderer å ha barn, tror jeg du får mye ut av samtalen med Kim, selv om du er en fyr! Bunnlinjen er at barna er dyre og å ha dem skaper nye utfordringer når det gjelder din karriere, budsjett og økonomiske mål.

Få mer penger jente!

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av min prisbelønte bok Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i din favoritt bokhandel som en paperback eller e-bok. Klikk her for å laste ned 2 GRATIS bokkapitler nå!

Småbarn og mor har det gøy bilde med glede av Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: