Slik får du kreditt med ingen eller dårlig kreditt

Innholdsfortegnelse:

Slik får du kreditt med ingen eller dårlig kreditt
Slik får du kreditt med ingen eller dårlig kreditt

Video: Slik får du kreditt med ingen eller dårlig kreditt

Video: Slik får du kreditt med ingen eller dårlig kreditt
Video: Grunnkurs privatøkonomi: Kredittkort 2023, Desember
Anonim

Denne podcasten blir hentet av Audible.com, som er internettets ledende leverandør av lydbøker med over 100 000 nedlastbare titler på tvers av alle typer litteratur, inkludert fiksjon, fiksjon og tidsskrifter. For en gratis lydbok av ditt valg, gå til AudiblePodcast.com/MoneyGirl!

Jeg mottok en e-post fra Amanda som spør:

"Nylig søkte min mann og jeg om et billån med 2 forskjellige långivere, men jeg ble slått av. Han ble nektet på grunn av dårlig kreditt, og jeg ble nektet for å ha ingen kreditt. Jeg er forvirret fordi långiverne viste forskjellige kredittpoeng for ham. Hvordan kan vi fjerne dette og forbedre kredittpoengene våre?"

Amandas spørsmål berører flere problemer om kreditt score som ofte blir misforstått. Det er viktig å vite hvordan kredittsystemet fungerer og for å opprettholde gode kredittpoeng, så du har muligheten til å få kreditt når du trenger det.

Her er 3 fakta om kreditt som alle burde vite:

Fakta # 1: Du må ha kredittkontoer for å få et kreditt score

For å lære mye mer om smarte måter å administrere pengene dine, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Klikk her å laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Flere artikler og ressurser du kanskje liker:

Øk kreditt score IQ - Ta spørsmålet!

Vanlige spørsmål om kredittpoengene dine

Hva å vite før du avbryter et kredittkort

Slik får du gratis kredittpoeng Open Sky Secured Visa® - Et sikret kort som lar deg bygge opp kreditt fra grunnen av

Last ned Credit Score Survival Kit - En gratis nedlasting med smarte strategier for å øke kredittpoengene dine raskt! Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: