Hvordan håndtere en bully

Hvordan håndtere en bully
Hvordan håndtere en bully

Video: Hvordan håndtere en bully

Video: Hvordan håndtere en bully
Video: Telt og presenning Camping i regnet på et fjell med hunden min 2023, Desember
Anonim

Det er vanskelig å forestille seg at noen aldri blir mobbet gjennom klasseskolen. Uunngåelig er det noe umodent, usikkert barn der ute som ønsker å velge en kamp. Holder du stille eller kjemper tilbake? Du kan bli overrasket over å høre, men jeg har alltid kjempet til mobbingen stoppet. Jeg er beskrevet som en veldig munter person som alltid smiler, men når du blir provosert, vil du føle min vrede.

Jeg husker å vokse opp som et barn som blir lært å bare gå bort og ignorere en mobbe. Av en eller annen grunn kunne jeg aldri høre på det rådet. Jeg brydde meg ikke om jeg ble skadet bakover. Det var det jeg måtte gjøre for å forsvare min ære. Hva er enda verre enn å bli mobbet, er når du ser noen du elsker, får utnyttet. Det er da shit virkelig treffer viften!

Personlige historier om å bli fullført

Eksempel 1: I 6. klasse, ville vi alltid spille et fotballspill i lunsjperioden. Lagene syntes alltid å bli delt mellom de rike barna med alle de fine lekene, og de mindre velbehagelige barna. Jeg var i den sistnevnte gruppen. Dribling ballen midt i feltet en dag, jeg ble sjekket og deretter trippet av en irriterende prikk som hadde gjort dette til lagkameratene flere ganger før. Jeg hadde nok og rushed ham, sparket beina hans ut under ham og så ham falle på ryggen. Han begynte å le av den og forbannet på meg, så jeg fortsatte å ramme hælen til min eneste i sin sol-plex. Han begynte å gag, så gråte.

Vi begge måtte "møte veggen" i neste periode. I løpet av den tiden vendte han seg faktisk til meg og ba om unnskyldning. Det var slutt på hans mobbing av meg og mine lagkamerater, og vi ble venner.

Eksempel 2: I 8. klasse hadde jeg tenkt på min egen virksomhet å skytte hoops når en annen mobbe snappet min ball og fortsatte å sparke ballen helt til den andre siden av utendørsbanen. Jeg fortalte ham at han skulle få min ball et par ganger, og hver gang tok han meg tilbake og sa: "Hva skal du gjøre med det?" Etter den tredje turen sa jeg til ham: "Dette er hva jeg skal til gjør om det "og åpnet min høyre håndflate utover, og med hele vekten bak meg, smulet han ham hardt i hans høyre øre. Han dro for å få basketballen min, og fortsatte deretter med å gå til sykepleierkontoret for å følge med på hans burst trommehinde.

Jeg husker å gå tilbake til min garderobe etter å ha fullført hoops til en sint jente som hadde en forelskelse på bully. Hun begynte å forbanne mot meg fordi jeg hadde skadet ham. Jeg gikk bare forbi. Ved slutten av skolen hadde bøllen sitt høyre øre innpakket da han kom opp til meg og ba om unnskyldning. Beklager, min feil, sa han. Jeg aksepterte hans unnskyldning og ba om at jeg briste hans trommehinne. Han sa at han ville gjenvinne full hørsel igjen på 30 dager, og ikke bekymre deg.

Eksempel 3: Jeg kom tidlig til 10. klasse Biologi klasse en dag og hadde min valg av seter. Før jeg satte meg bestemte jeg meg for å knytte skoen min og satte en ben på en stol. Midt i å binde min sko, er en røvhull, som er ca 6 ft 3 tommer høy og 220 pund bestemt for å irritere meg. Han fortalte meg å "gå ut av veien" så han kunne sette seg bak meg. Klasserommet var tomt, og han kunne lett ha gått rundt meg, men nei. Jeg fortalte at han la meg klare å binde skoen min først, da han fortsatte å skyve meg mens jeg var på en fot. Jeg falt til bakken, og det var unødvendig å si at jeg var sur fordi hodet mitt kunne ha smakt en skarp metallkant. Jeg reiste straks opp og slog ham i vinkel inn i høyre øyekontakt, slik at brillene hans ville smadre rett i ansiktet før knyttneve min, når det kom til virkninger.

Vi fortsatte å RUMBLE, men ble snart brutt opp av vår skole "Narc", som også var min varsity tennis trener. Jeg ble suspendert for en dag, og han ble suspendert for to. Da vi kom tilbake, apologized han, jeg ba om unnskyldning og vi flyttet videre.

HVAD SKAL DU GJØRE DET NÅR DET ER BULLSTRIKKER?

Basert på eksemplene mine ovenfor kan du kjempe tilbake til det punktet hvor den andre gutten relelles. Bully vil trolig da be om unnskyldning, og så er det opp til deg å være den bedre personen og tilgi. BIG PROBLEMET med å bekjempe tilbake er imidlertid at hvis du ikke utrydder mobbene dine grundig i et raskt angrep, oppfordrer du gjengjeldelse. Hele poenget med å kjempe tilbake er å vise bully du er den feil personen å knulle med, og å realisere hans eller hennes messed opp måter.

Den beste måten å håndtere en mobbe er å faktisk ha en veldig rolig og moden samtale med ham eller henne. Spør disse spørsmålene med vennlig hilsen: "Hvorfor gjør du dette til meg?", "Fortell meg hva jeg gjorde tidligere for å provosere deg?", "Er det noen måte vi kan være kule og bli kjent med hverandre?", "Kan jeg kjøpe deg noen Doritos og la oss snakke om det?". Det tar mot, men når de begynner å internalisere disse spørsmålene, er det en god sjanse at de vil innse hva de gjør er helt idiotisk.

Hvis du fanger bully SOLO, vil du ha den beste muligheten til å bryte gjennom og koble sammen med ham eller henne. Mobbing skjer vanligvis foran en mengde, slik at mobbingen kan vise seg og føle seg godt om seg selv ved å sette noen andre ned. Alvorlig, mye mobbing skyldes lav selvtillit. Få dem selv og ha en snakk. Dette er den hemmelige, fredelige måten å håndtere en mobbing, og det er også rasister også!

Lesere, har du noen gang blitt mobbet før? Hvordan har du håndtert det? Hva med mobbing på arbeidsplassen? Gjør det noen gang?

Takket være Kevin fra Thousandaire for å fremkalle langvarige barndomsminner i innlegget hans, "Når det kommer til mobbing, vinner ingen."

Jeg er 100% bak den australske gutten som ble mobbet. Hva slags idiot mobber en eldre, mye større gutt uansett? Som du kan se, prøver mobbingen å vise seg foran sine venner og jenter. Når jeg snakker om jenter, elsker jeg jenta på slutten som sier: "Jeg tror du må gå tilbake helt bra !?". Igjen, en løsning på mobbing er å få bully solo og be ham peke tomme spørsmål om hvorfor han mobbing! Begge lærte en leksjon, og jeg er sikker på at bully unnskyldte seg, og de vil bli bedre voksne på grunn av hendelsen.

hilsen,

Sam

Anbefalt: