Hvordan velge en IRA-depot

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge en IRA-depot
Hvordan velge en IRA-depot

Video: Hvordan velge en IRA-depot

Video: Hvordan velge en IRA-depot
Video: ТАКОЕ ты ещё НЕ ВИДЕЛ! Ищу РАБОТУ в ИНДОНЕЗИИ 2023, Desember
Anonim

Dagens tema er hvordan du velger en IRA-depot.

I forrige ukes episode forklarte jeg hvordan du skal rulle over 401 (k) til en IRA når du forlater en jobb. I dagens episode har jeg noen tips om hvordan du velger en IRA-depot.

Varianter av IRA-depot

Det er mulig å åpne en IRA på mange typer finansinstitusjoner, inkludert meglerforetak, fondforeninger, banker, kredittforeninger, forsikringsselskaper og selvstyrte IRA-varemenn. Å ha så mange valg kan være overveldende!

Som lytter Joshua sendte det i en e-post, sendte han meg: "Når du er i en situasjon der du vil starte pensjonsoppsparingen, og du har ingen anelse om du ville være bedre å bare gi pengene til banken, gi det til et fondforetak, eller en annen institusjon, det er så skremmende at du bare ikke gjør noe."

Nå, ikke la overflod av valg holde deg fra å handle! Husk at forsinkelse har en kostnad: i løpet av tiden du bruker i en tilstand av ubesluttsomhet om hvor du skal åpne en IRA, kunne pengene dine ha vokst for deg.

Hvordan velge en IRA-depot

Så her er fire tips om hvordan du gjør et smart valg om hvilken IRA-depotfører som skal gå med:

  • Tips 1: Velg en IRA-depotbank med et bredt utvalg av investeringsalternativer, inkludert et bredt spekter av verdipapirforeninger samt individuelle aksjer og obligasjoner. gjengivelse, fortropp, og Charles Schwab er bare noen få eksempler på fondsbaserte og meglerforetak med store investeringsvalg.

    Husk at en IRA er rett og slett en skattefordelert beholdning for investeringer. Du kan kjøpe omtrent hvilken som helst type investering med en IRA, og ulike IRA-depotbevisere lager penger ved å selge forskjellige ting. Hvis du åpner en IRA hos en bank, kan du investere i CDer. Hvis du åpner en IRA hos et forsikringsselskap, vil du kunne investere i annuiteter. Og hvis du åpner en IRA hos et megler- og fondsbørs, vil du kunne investere i fond, aksjer og obligasjoner. For de fleste alle, åpner en IRA hos et megler- og fondsbasert selskap god mening.

  • Tips 2: Sammenlign avgifter når du velger en IRA-depot. Noen vaktmestere tar høyere gebyrer enn andre. Finn ut om det er et årlig vedlikeholdsgebyr. Mange vaktmestere tar ikke ut gebyr for vedlikehold. Kontroller for å se om depotbanken tilbyr et stort utvalg av ikke-likvide fond; det vil si fondsmidler uten salgsgebyrer. fortropp er kjent for sine lave fondsbestyrelsesgebyrer. Også sammenlign kommisjonene belastet for handler.

  • Tips 3: Se etter en vaktmester med utmerket kundeservice. Er nettstedet ditt enkelt å bruke? Kan du utføre transaksjoner og overvåke porteføljen din fra deres nettside? Har de et gratisnummer? Har de pensjonsspesialister som vil hjelpe deg med å velge dine investeringer?
  • Og til slutt, tips 4: Vurder om du vil ta din IRA utover aksjer, obligasjoner og verdipapirfond og investere i andre typer investeringer, for eksempel eiendomsmegling eller private selskaper. Husk at du kan investere i omtrent hvilken som helst type investering med en IRA. Hvis du tror at du kanskje vil investere i fast eiendom eller private selskaper med en IRA, kan du lytte til episode 7 for å lære om selvstyrte IRAer, og om det kan være riktig for deg.

Og her er et bonustips: Når du åpner en ny IRA, må du sørge for å utpeke mottakerne for kontoen. Mottakerens betegnelse på fil med IRA-kontrolløren kontrollerer hvem som skal arve din IRA, så det er viktig å indikere til hvem du ønsker å forlate dine IRA-midler.

administrative

I dag gir jeg bort en kopi av Rik pappas pensjon Young, Retire Rich av Robert Kiyosaki og Sharon Lechter. Og vinneren er Ian G. Ian ble automatisk oppgitt i boken giveaway da han sendte meg en e-post. Gratulerer og sørg for å sjekke e-posten din for instruksjoner. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Som alltid er alles situasjon annerledes, så sørg for å konsultere en skatte- eller finansrådgiver før du tar viktige økonomiske beslutninger. Denne podcasten er kun til utdanningsformål og er ikke ment å være en erstatning for å søke personlig, faglig rådgivning. Hvis du ønsker å be om et emne eller dele et eget eget tips, send det til [email protected]. Money Girl er en del av Quick and Dirty Tips-nettverket. Denne uka Moderne Manners Guy snakker om betydningen av å være i tide. Takk for at du lyttet!

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: