Hvordan kjøpe et hus med noen andre (del 2)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe et hus med noen andre (del 2)
Hvordan kjøpe et hus med noen andre (del 2)

Video: Hvordan kjøpe et hus med noen andre (del 2)

Video: Hvordan kjøpe et hus med noen andre (del 2)
Video: Виниловый сайдинг! Секреты монтажа и полезные хитрости, о которых мало кто знает! 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Dette er den andre episoden i en 2-delt serie om hvordan man skal kjøpe et hjem med noen andre. I Del 1, Jeg dekket måter ugift og giftede medkjøpere kan lovlig eie eiendom og hva å vite om å få a boliglån.

I denne episoden lærer du hvordan du oppretter en eiendomsavtale som hindrer fremtidige misforståelser og beskytter din økonomi, uansett hva som skjer i forholdet ditt. Sponsor: Audible.com, Internettets ledende leverandør av lydbøker med over 100 000 nedlastbare titler på tvers av alle typer litteratur, inkludert fiksjon, fiksjon og tidsskrifter. For en gratis lydbok av ditt valg, gå til Audiblepodcast.com/moneygirl.

Klikk her for å abonnere på den ukentlige Money Girl lyd podcast-det er GRATIS!

Hvordan kjøpe et hjem med noen andre

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Par kjøper et hus bilde fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: