Hvordan kjøpe et hus med noen andre

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe et hus med noen andre
Hvordan kjøpe et hus med noen andre

Video: Hvordan kjøpe et hus med noen andre

Video: Hvordan kjøpe et hus med noen andre
Video: Виниловый сайдинг! Секреты монтажа и полезные хитрости, о которых мало кто знает! 2023, Desember
Anonim
Jeg mottok dette spørsmålet fra Kate:
Jeg mottok dette spørsmålet fra Kate:

"Kjæresten min og jeg er profesjonelle i vår tidlige 30-årene og har snakket om å kjøpe et hus sammen. Selv om vi sannsynligvis vil gifte seg om noen år, vil vi ikke vente med å kjøpe fordi boligprisene stiger i vårt område. Hva er risikoen for å kjøpe eiendom sammen før ekteskapet?"

Uansett om du tenker på å kjøpe eiendomsmegling med en romantisk partner, venn eller forretningsforbindelse, er det viktige økonomiske, juridiske og emosjonelle problemer å vurdere. I denne 2-delt-serien gir jeg deg råd til å holde deg trygg. Sponsor: Audible.com, Internettets ledende leverandør av lydbøker med over 100 000 nedlastbare titler på tvers av alle typer litteratur, inkludert fiksjon, fiksjon og tidsskrifter. For en gratis lydbok av ditt valg, gå til Audiblepodcast.com/moneygirl.

Klikk her for å abonnere på den ukentlige Money Girl lyd podcast-det er GRATIS!

Et økende antall hjemmekjøpere samarbeider med å kjøpe fast eiendom. Kanskje du er som Kate, som snakker med ideen om å forplikte seg til et hus før ekteskapet. Eller kanskje du tenker på å gjøre en eiendomsinvestering med en venn, slektning eller medarbeider.

Det er absolutt fordeler ved å samle midler og kjøpe et bolig- eller investeringseiendom som du kanskje ikke har råd til på egen hånd. Men å kjøpe fast eiendom med noen andre kan lett skade økonomien og forholdet ditt hvis du ikke er forsiktig.

Ugifte par har ikke så mange juridiske rettigheter som ektepar, så det er veldig viktig å vurdere alle mulige fallgruver for å kjøpe eiendom med en kjæreste eller kjæreste.

Relatert innhold: Å bli gift: Hvordan påvirker det økonomien din?

Slik eier du eiendommen med noen andre

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Par bak huset bilde fra Shutterstock. Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: