Hvor ofte betaler du et kredittkort

Hvor ofte betaler du et kredittkort
Hvor ofte betaler du et kredittkort

Video: Hvor ofte betaler du et kredittkort

Video: Hvor ofte betaler du et kredittkort
Video: Full oversikt med kredittkort fra SpareBank 1 2023, Desember
Anonim

Jessica lagt ut på Money Girl Facebook-siden:

Jeg har alltid lurt på om det er fordelaktig å sende 2 mindre utbetalinger i måneden til et kredittkort vs. 1 stort betaling bare en gang i måneden. Jeg vet at djevelen er sannsynligvis i detaljene så langt som når og hvordan banken beregner renteopptjeningen, men er det en kalkulator hvor som helst du kan bruke?

SVAR: Ved å sende mer enn én betaling til et kredittkort hver måned kan du bedre administrere penger og spare renter. Slik gjør du: Kredittkort belaster deg en daglig rente - som er årskursen delt på 365 - på balansen av kontoen din. Du har en grace periode som varer til din forfallsdato - så hvis du tar på deg en ny antrekk og betaler kontoen din i sin helhet, opphører ingen renter. {C} Det betyr at hvis du aldri har balanse fra måned til måned, er det ingen økonomisk fordel å betale regningen noe før forfallsdagen. Men å gjøre en betaling en gang i uken eller hver annen uke kan fortsatt hjelpe deg med å administrere penger klokt.

I min bok, Money Girl's Smart Moves to Grow Rich, anbefaler jeg at du bruker et kredittkort for belønningene, men behandler det mer som et debetkort hvor du overfører penger til å betale det ned oftere enn en gang i måneden. På den måten tror du aldri du har mer penger enn du egentlig gjør! Hvis du har en kredittkortbalanse fra måned til måned, jo raskere du betaler noe eller hele det, desto mindre renter du på kontoen. Hvor mye penger du kan spare ved å gjøre mer enn én kredittkortbetaling i måneden, avhenger av renten du belastes, betalingsbeløpet du vil gjøre og utestående saldo du skylder. Du kan bruke en daglig periodisk rente kalkulator for å finne ut den daglige renten du betaler på en fremragende kredittkortbalanse.

Lurer på hvilke finansielle verktøy jeg bruker til å tjene mer, spar mer, og oppnå mer med pengene mine? Klikk her for å få over 25 av mine favorittfinansierings- og produktivitetsverktøy. Registrer deg for gratis gratis e-postoppdateringer for mer penger, tips, ressurser, videoer og Spørsmål og svar! Koble til meg på nettet på sosiale nettsteder som Facebook, Twitter og Google+

Klikk her for å laste ned 2 gratis bokkapitler!

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: