Hvordan en boligstandard påvirker kredittpoengene dine

Hvordan en boligstandard påvirker kredittpoengene dine
Hvordan en boligstandard påvirker kredittpoengene dine

Video: Hvordan en boligstandard påvirker kredittpoengene dine

Video: Hvordan en boligstandard påvirker kredittpoengene dine
Video: Traumatic Brain Injury in the Military: Incidence, Effects and Resources 2023, Desember
Anonim

Linda R. ønsker å vite:

Jeg var ikke i stand til å få et boliglån på grunn av å ha dårlig kreditt, så datteren min fikk en for meg. Jeg har gjort alle utbetalinger - til nå, fordi min inntekt har blitt kuttet og jeg har ikke råd til det. Hvis jeg har standard på boliglånet, hvordan påvirker dette min og min datters kreditt?

SVAR: Når du logger på et lån eller en kredittkonto, aksepterer du juridisk ansvar for gjelden, uansett hvem som faktisk foretar betalinger.

Betalingshistorien til en gjeld er kun rapportert til kredittfilen til gjeldseieren (e).

Hvis du ikke er oppført som låner på boliglånet, blir ikke betalingshistorikken rapportert til kredittfilen din, bare til datteren din.

Derfor setter kreditt på et lån i datterens navn bare hennes kreditt i fare. Det er ingen måte å si nøyaktig hvor mye kredittpoengene hennes ville falle, men det kan gå ned over 100 poeng.

Diskuter situasjonen med henne så snart som mulig, hvis du ikke allerede har det. Hvis du har standard på lånet hennes kreditt vil lide og utlåner kan ta rettslige skritt mot henne.

Jeg anbefaler at hun søker råd fra en advokat for fullt ut å forstå konsekvensene av en standard i de statene hvor du bor, og de beste økonomiske og juridiske alternativene for dere begge.

**********

For å lære mer om kreditt, last ned Credit Score Survival Kit. Dette multimediasettet inneholder en video hvor jeg viser deg trinnvis hvordan du får din gratis kredittrapport. Pluss, jeg forteller deg om mitt favorittsted for å få kredittkortet ditt gratis, uten at noen stenger er festet. Sjekk det ut:

********** Laura Adams er den prisbelønte forfatteren av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Få papirkurven eller ebook på Amazon.com! Husk å koble med henne på Facebook, Twitter og Google+ Klikk her for å laste ned 2 gratis bokkapitler!

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: