Hvor lang tid tar det å gjenopprette et kredittpoeng?

Innholdsfortegnelse:

Hvor lang tid tar det å gjenopprette et kredittpoeng?
Hvor lang tid tar det å gjenopprette et kredittpoeng?

Video: Hvor lang tid tar det å gjenopprette et kredittpoeng?

Video: Hvor lang tid tar det å gjenopprette et kredittpoeng?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Q. I har gammel gjeld som fremdeles viser opp på kredittrapporten min og gjør vondt for min kreditt. Hvor lang tid tar det å gjenoppbygge kredittpoengene mine?

A. Siden kredittpoengene dine er beregnet ved hjelp av data i kredittrapporten, er nøkkelen til å forbedre det å rydde opp kreditthistorikken din. Det er noen enkle, proaktive skritt du kan ta, som å korrigere feil i kredittrapporten din og betale regningene dine til rett tid.

Men i noen tilfeller er gjenoppbygging av kreditt-poengsummen et ventende spill. Dårlig gjeld vil trekke ned din kreditt til den når en viss alder og blir fjernet fra kredittfilen din.

Delinquencies opphold på kreditt historie i 7 år fra den opprinnelige dagen de ble forfalt. Visse offentlige registre, slike vurderinger og foreclosures, forblir også på din kredittrapport i 7 år.

En kapittel 7 konkurs er mer seriøs og kan forbli i din kreditt historie i så lenge som 10 år. Og ubetalte skattelettelser drar i kredittfilen din i 15 år.

Så, hvor lang tid det tar å fullt ut bygge opp kredittpoenget ditt, avhenger av når og hvorfor du hadde negative endringer i kreditthistorikken din i utgangspunktet.

Credit Score Survival Kit - en gratis multimedia videoopplæring med 3 strategier for å øke kredittpoengene dine!

Få Money Girl Book!

Leter du etter mer penger råd eller en flott gave? Plukk opp en kopi (eller flere!) Av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du virkelig trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Få ebook versjonen eller paperback på din favoritt bok selger i dag! Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: