Hvor lang tid tar det å øke kredittpoengene dine?

Innholdsfortegnelse:

Hvor lang tid tar det å øke kredittpoengene dine?
Hvor lang tid tar det å øke kredittpoengene dine?

Video: Hvor lang tid tar det å øke kredittpoengene dine?

Video: Hvor lang tid tar det å øke kredittpoengene dine?
Video: How to RAISE Your Credit Score Quickly (Guaranteed!) 2023, Desember
Anonim
Evelyn vil vite:
Evelyn vil vite:

Jeg har nettopp fått min gratis kreditt score og det er veldig lavt. Jeg vet at det er dårlig på grunn av gamle gjeld som jeg endelig har betalt. Men jeg har et billån og 2 kredittkort som jeg ikke står bak på. Hvor lang tid tar det å øke kredittpoengene mine?

SVAR: Dessverre er det ingen måte å vite nøyaktig hvor lang tid det tar å forbedre kreditt, fordi alles situasjon er annerledes.

Slik øker du kredittpoengene dine

Her er det jeg anbefaler: Hold fokus på hva du kan kontrollere når det gjelder kreditt. {C} Opprettholde gode vaner, som å betale alle dine regninger i tide og aldri maksimere dine kredittkort. Betal saldoen på kredittkortene dine, slik at de aldri overskrider 30% av kredittgrensen. Hvis du for eksempel har et kort med en kredittgrense på $ 1000, må du aldri ha en balanse som er høyere enn $ 300. Den beste måten å øke kredittpoengene dine er å bruke kredittkort lett og aldri la dine saldoer bli for høye i forhold til kredittgrensene dine (selv om du betaler saldoen i sin helhet hver måned). Klikk her for å få din gratis kreditt score og finn ut hvor du står.

Hvor lenge negativ informasjon forblir på din kredittrapport

Kontoer med sen betaling forblir på din kredittrapport i 7 år fra datoen du opprinnelig ble forfalt - selv om du betalte av kontoen og stengte den. Men som de kontoer med negativ informasjon alder, jo mindre de skadet kreditt.

Gi din kreditt en checkup og få din gratis kreditt score!

Registrer deg for gratis gratis e-postoppdateringer for mer penger, tips, ressurser, videoer og Spørsmål og svar! Koble til meg på nettet på sosiale nettsteder som Facebook, Twitter og Google+

Klikk her for å laste ned 2 GRATIS bokkapitler!

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: