Hvordan samler bidragsmottakere livsforsikringsfordeler?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan samler bidragsmottakere livsforsikringsfordeler?
Hvordan samler bidragsmottakere livsforsikringsfordeler?

Video: Hvordan samler bidragsmottakere livsforsikringsfordeler?

Video: Hvordan samler bidragsmottakere livsforsikringsfordeler?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Q. Jeg vil forstå hva som vil skje med livet mitt når jeg dør. Vil forsikringsselskapet komme og finne min kone for å gi henne fordelene, eller vil hun måtte kreve pengene fra dem?

EN. Det er ikke hyggelig å tenke på vår egen død, men livsforsikring er et veldig viktig tema. Det er en kontrakt mellom deg og et forsikringsselskap å betale en fordel til en eller flere navngitte støttemottakere dersom du dør. Det kan være en økonomisk livslinje for å holde dine kjære trygge hvis du ikke var der.

Dessverre er en av 600 personer mottaker av en uoppfordret livsforsikring. I de senere år har forsikringsselskaper kommet under økt press fra statlige og føderale regjeringer for å gjøre en bedre jobb i å finne mottakerne.

Men til tross for deres innsats, er det fortsatt over $ 1 milliard i uanmeldte livsforsikringsfordeler der ute!

Så aldri stole på et forsikringsselskap for å finne dine kjære fordi ytelser ikke betales automatisk. Det er opp til deg å gjøre dine mottakere oppmerksomme på retningslinjene dine og hvordan du samler utbetalingen dersom du dør.

Mottakerne dine må kontakte forsikringsselskapet via telefon eller på nettet for å informere dem om døden din, sende inn et krav og gi et dødsattest. Hvis retningslinjene dine er kjøpt gjennom en arbeidsgiver, bør mottakeren kontakte personellavdelingen eller fordeleradministratoren.

I stedet for å risikere forvirring, opprett en enkel eldre sjekkliste som viser din viktigste forsikrings- og finansinformasjon. Send den så til mottakerne eller hold den med andre nøddokumenter, for eksempel en vilje og helsevesenet. Du og din familie vil være glad du gjorde.

Klikk her for å laste ned Legacy Checklist PDF nå!

Andre linker du kanskje liker:

Hvordan finne Lost Life Insurance Policy

Hvem trenger livsforsikring? Du gjør!

5 Fakta å vite om Term Life Insurance

35+ Beste Finansielle og Produktivitetsverktøy

Koble til meg rundt på nettet Facebook, Twitter, og Google+

Klikk her for å laste ned 2 gratis kapitler av Money Girls 'Smart Moves å vokse rik

Få Money Girl Book!

Leter du etter mer penger råd eller en flott gave? Plukk opp en kopi (eller flere!) Av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du virkelig trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Få papirkurven eller eBok i dag!

Clay People Protected bilde med glede av Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: