Hvordan kan jeg øke dårlige kredittpoeng og kvalifisere for et boliglån?

Hvordan kan jeg øke dårlige kredittpoeng og kvalifisere for et boliglån?
Hvordan kan jeg øke dårlige kredittpoeng og kvalifisere for et boliglån?

Video: Hvordan kan jeg øke dårlige kredittpoeng og kvalifisere for et boliglån?

Video: Hvordan kan jeg øke dårlige kredittpoeng og kvalifisere for et boliglån?
Video: 150 almindelige idiomer på engelsk 2023, Desember
Anonim
Image
Image

av Laura Adams

Q. For flere år siden var vi 90 dager for sent til å foreta boliglån. Men vi gjorde et lån modifikasjon, fikk nåværende med våre betalinger og havn har vært sen siden. Problemet er at misligholdet fortsatt gjør vondt for vår kreditt. Hvordan kan vi trekke opp våre dårlige kredittpoeng og kvalifisere oss for et boliglån?

EN. Siden bygningskredit tar tid, anbefaler jeg at du fokuserer på de faktorene som er innenfor din kontroll:

  1. Sjekk kredittrapporten din for feil. Feil informasjon i kredittfilen din kan føre til at poengene dine forbli lave. Besøk annualcreditreport.com for å se rapportene dine gratis og bestride eventuelle feil med en gang.

  2. Betal regninger til rett tid. Betalingsloggen din er den største faktoren som brukes til å beregne kredittpoengene dine. Selv en sen betaling kan skade din kreditt i mange år. Så sørg for at du holder deg på toppen av dine regninger og kredittkontoer, slik at du aldri lar en forfallsdato slippe av.

  3. Bruk kredittkontoer. For å bygge opp kreditt må du ha kredittkontoer og bruke dem ansvarlig. Sørg for at du har minst ett kredittkort som du bruker for små kjøp hver måned. Deretter betaler du regningen i sin helhet ved utsagnsdatoen.

  4. Image
    Image
  5. Reduser gjelden. Hvis du har høye saldoer på kredittkort eller kredittlinjer i forhold til dine kredittgrenser, betaler du dem så raskt som mulig. En god tommelfingerregel er å holde balanser under 30% av kredittgrensen.
  6. Rådfør deg med långivere. Hvis du prøver å bli godkjent for forbrukslån eller boliglån, bør du konsultere flere långivere om deres retningslinjer for godkjenning. De hjelper deg med å forstå deres spesifikke krav og gi anbefalinger for å forbedre din kreditt, så du kan kvalifisere så raskt som mulig.

Andre linker du kanskje liker: 5 Vanlige spørsmål om kredittpoeng Hvordan få et kredittkort med dårlig kreditt 25 + beste verktøy for pengene ledelse og produktivitet Credit Score Survival Kit, en gratis multimedieopplæring med strategier for å øke kredittpoengene dine!

Få Money Girl Book!

Leter du etter mer penger råd eller en flott gave? Plukk opp en kopi (eller flere!) Av Money Girl, det er smart å flytte til. Det forteller deg hva du virkelig trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Få ebook versjonen eller paperback på din favoritt bok selger i dag!

Image
Image

Eraser og dårlig kreditt fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: