Hvordan kjøpe spareobligasjoner som gaver

Hvordan kjøpe spareobligasjoner som gaver
Hvordan kjøpe spareobligasjoner som gaver

Video: Hvordan kjøpe spareobligasjoner som gaver

Video: Hvordan kjøpe spareobligasjoner som gaver
Video: How to Buy Digital Savings Bonds as Gifts 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Kate spør: «Jeg har 11 nieser og nevøer, og i årevis har jeg gitt dem amerikanske spareobligasjoner til gaver. Men jeg forstår at statskassen ikke lenger vil utstede papirobligasjoner. Er det en alternativ pengegave jeg kan gi?»

Sparing obligasjoner er en flott gave til enhver anledning. Fra 1. januar 2012 vil papirsparingobligasjoner ikke lenger bli solgt. Statskassen sier at digitalisering vil redde amerikanske skattebetalere ca $ 120 millioner i løpet av de første 5 årene, på grunn av reduserte kostnader i trykking, utsendelse, lagring og behandlingskostnader. Men ikke bekymre deg, spareobligasjoner går ikke bort - du vil bare ikke kunne få en papirkopi lenger. Og hvis du allerede eier et papirbesparelsesobligasjon, vil du fortsatt kunne innløse det hos finansinstitusjoner. Her er hva du skal gjøre hvis du vil kjøpe et gaveobligasjon:

  1. Besøk treasurydirect.gov og åpne en gratis konto.
  2. Mottakeren av din gave må også ha en TreasuryDirect-konto. Hvis de ikke har en og er en mindre, kan du åpne en for dem og koble den til din konto.
  3. Du kjøper obligasjonen og beholder den i kontoen din til du er klar til å levere den til mottakerens TreasuryDirect-konto.

Når gavebonden din blir levert til mottakerens konto, får han eller hun en e-post som annonserer gaven din! Men du kan også velge et gratis tema gavekort for å laste ned, fylle ut og skrive ut for å gi mottakeren. Du kan velge fra en rekke anledninger som en bursdag, bryllup, oppgradering eller ferie. Selv om besparelsesobligasjoner kanskje ikke er de mest spennende gaver barna skal motta, vil de definitivt takke deg når de kommer til å kontanter dem!

**********

Laura Adams er den prisbelønte forfatteren av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Få papirkurven eller ebook på Amazon.com! Klikk her for å laste ned 2 gratis bokkapitler!

Savings bond bilde fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: